- 14,384
- 12,057
- 113
Bu maç altlık maçtı ev çok attı yoksa buraya kadar bile gelmezdi bu periyot sağlık olsun dost.Ulan koca Per de 3 sayı nedirr ya nedir
Bu maç altlık maçtı ev çok attı yoksa buraya kadar bile gelmezdi bu periyot sağlık olsun dost.Ulan koca Per de 3 sayı nedirr ya nedir
3k yı katlarız kral odaklan fixed match bul. Ters teptiUlan koca Per de 3 sayı nedirr ya nedir
Dm yasak kardeş rahatsız etme adamı.Dm attık bakmadın bol şans
Kazandıysak söyle bilelim Kemal kardeşimBu maç altlık maçtı ev çok attı yoksa buraya kadar bile gelmezdi bu periyot sağlık olsun dost.
Kendi çapımızda deriniz biz de be eniştem az çok bilirsin 😅 sen Yusufu gözden kaçırma boşver beni 🤣Kazandıysak söyle bilelim Kemal kardeşim
Bol ŞanslarHaydi dönüş olsunEkli dosyayı görüntüle 881330
Yusuf’un daha da işi olmaz forumlaKendi çapımızda deriniz biz de be eniştem az çok bilirsin 😅 sen Yusufu gözden kaçırma boşver beni 🤣
Haydi bu gelsinHaydi dönüş olsunEkli dosyayı görüntüle 881330
AA bu tekalali mi geçen Bi ara dm atıp para istedi benden ben de diyorum bu kim, gerçi tekekali iken de muhabbetimiz yoktu da dolandırıcılık namını duyduk.Eski adıyla tekalali olan bu dolandırıcıya itibar etmeyin ödül filan da göndermeyin. @Bloodsuckers piyasaya düşmüş yine tokatlanmayın