- 18,715
- 13,653
- 113
Alın ortasina domdom kurşunu takıyor Gaddar Kerimim. Her baş kaldıramaz dost ona göre.Çeyrek mi takıyon
Alın ortasina domdom kurşunu takıyor Gaddar Kerimim. Her baş kaldıramaz dost ona göre.Çeyrek mi takıyon
@Malatyali44 Arif efendinin muridiydi o, sonra hakkında abuk sabuk dedikodular çıkınca Arif efendi dergahtan kovmuştuReis24 vardı zamanında bütün forum dalga geçerdi onla her çekilişte istisnasız ona çıkardı inadına
Alakası yok çevirme şimdi var bir sıkıntın senin kemaaalBiz her zaman yolumuzu buluruz enişte çok şükür kimseye ihtiyacımız yok. Şakalaşıyorduk hoşlanmadıysan takılmayız sıkıntı yok![]()
Benim rolüm 5k dan başlıyor dost. O yüzden açamıyorum şu abBarios rol acsana 3 5 lirayla 20 mesaj atim
Dergahta kıkır kıkır gülüyordu. Kulağından tuttuğum gibi kapı dışarı attim melunu.@Malatyali44 Arif efendinin muridiydi o, sonra hakkında abuk sabuk dedikodular çıkınca Arif efendi dergahtan kovmuştu
Bi seferlik 20 lirayla acBenim rolüm 5k dan başlıyor dost. O yüzden açamıyorum şu ab
Şu nickini etiketlemeye çalışsam bakarak 3 günde yazarim. Değiştir şunu. Klavyenin üstüne mi oturdun ne yaptınBi seferlik 20 lirayla ac
Bosver ben yazabiliyomŞu nickini etiketlemeye çalışsam bakarak 3 günde yazarim. Değiştir şunu. Klavyenin üstüne mi oturdun ne yaptın
@Proletarya faturasını ödedi mi naptı aklım onda kaldı ondan biraz sinirlerim bozuk kusura bakma.Alakası yok çevirme şimdi var bir sıkıntın senin kemaaal
Dikkat ettim hiç sesli harf yok manası hikmeti ne ola kiŞu nickini etiketlemeye çalışsam bakarak 3 günde yazarim. Değiştir şunu. Klavyenin üstüne mi oturdun ne yaptın
Hüzün iyidir, gülmek şeytandandır, tebessüm etmek munasiptirDergahta kıkır kıkır gülüyordu. Kulağından tuttuğum gibi kapı dışarı attim melunu.
Adam olana kapı her zaman açılır kendiliğindenBiz her zaman yolumuzu buluruz enişte çok şükür kimseye ihtiyacımız yok. Şakalaşıyorduk hoşlanmadıysan takılmayız sıkıntı yok![]()
Kanka bi roll aç kazanç olursa benim faturayı da öderiz olur mu 🤣@Proletarya faturasını ödedi mi naptı aklım onda kaldı ondan biraz sinirlerim bozuk kusura bakma.
5k bulduğu gibi Dm yi kapattı proletarya diye aldık kapitalizmin başı çıktı@Proletarya faturasını ödedi mi naptı aklım onda kaldı ondan biraz sinirlerim bozuk kusura bakma.
Ben D4vd kullaniyodum daha once bi sarkisi sonra Dpvdye evrildi o sonra bazi yerler 4 harf kabul etmiyodu Dpvdsh oldu isteDikkat ettim hiç sesli harf yok manası hikmeti ne ola ki
O sh de sherlock holmesun bas harfleri diye yapmistimBen D4vd kullaniyodum daha once bi sarkisi sonra Dpvdye evrildi o sonra bazi yerler 4 harf kabul etmiyodu Dpvdsh oldu iste
Bune laKanka bi roll aç kazanç olursa benim faturayı da öderiz olur mu 🤣
Fatura üstüne ev mi aldınKanka bi roll aç kazanç olursa benim faturayı da öderiz olur mu 🤣
Bune dost kredi mi cektinnKanka bi roll aç kazanç olursa benim faturayı da öderiz olur mu 🤣
Subhanallah tam ibretlik bir olay.Ben D4vd kullaniyodum daha once bi sarkisi sonra Dpvdye evrildi o sonra bazi yerler 4 harf kabul etmiyodu Dpvdsh oldu iste