- 19,539
- 13,767
- 113
Hayirlisi gardasmSenden sonra ben geldim ilk takipte bende ama arkadas kendince birseyler yapmis![]()
Hayirlisi gardasmSenden sonra ben geldim ilk takipte bende ama arkadas kendince birseyler yapmis![]()
Üstte dedim burada adelet yok. Ya modlar çekecek. Üyeler eşine dostuna verir. Gerisi fasa fisoKonunun baslangici benim omerim sen dusun😂😂
Gözümün teki kapalı isteyim emek verdik o kadar uykusuz kaldıkOmrumuzu verdik sarj aleti sabah boynuma dolanmisti hanim cozmese bogulmustuk 😂😂😂 @Enişte
Allah kolaylik versn gardasm aksam ola hayrolaGözümün teki kapalı isteyim emek verdik o kadar uykusuz kaldık
Yazilmadiysan sende yoksun16 saat @Byusufoglu ndan cevap bekledik , bi 16 saat daha beklemeyelim dostlar varsin ya da yoksun yazin @EşrefTEK80 @Eray53
Yoksun işte dost Eray kardeşimizde hile hurda olmaz hakeden muhakkak hakettiğini alır herkesi yazdı o zaten listeden eşref seçti ben konuştum onla16 saat @Byusufoglu ndan cevap bekledik , bi 16 saat daha beklemeyelim dostlar varsin ya da yoksun yazin @EşrefTEK80 @Eray53
Forumda para alısverısı yasak dostumlistede olan 4 kişiden bilgilerini aldım ödül gelince atıcam
Konunun baslangici benm listeni at bakaym ???listede olan 4 kişiden bilgilerini aldım ödül gelince atıcam
Karahanlı sadakatini takdir ediyor ama sadece takdir ediyor16 saat @Byusufoglu ndan cevap bekledik , bi 16 saat daha beklemeyelim dostlar varsin ya da yoksun yazin @EşrefTEK80 @Eray53
Emeğine sağlık dostlistede olan 4 kişiden bilgilerini aldım ödül gelince atıcam
16 saat yine iyi dost ben 1 haftadir halen @Cikcik reisi bekliyorum.16 saat @Byusufoglu ndan cevap bekledik , bi 16 saat daha beklemeyelim dostlar varsin ya da yoksun yazin @EşrefTEK80 @Eray53
O gitti zaten dost cekiliste bizde vardik umudu kestik16 saat iyi birsey degil dost ben 1 haftadir halen @Cikcik reisi bekliyorum.
Yak baba yaaaak16 saat yine iyi dost ben 1 haftadir halen @Cikcik reisi bekliyorum.