Bir adım daha dayıcım bak parayı arttırıyoruz korkanın çocuğu olmaz son bir şarkı bekliyoruzYok buda kabul olmaz biz alışkın deyiliz böyle erken won na
Tebrikler
Bir adım daha dayıcım bak parayı arttırıyoruz korkanın çocuğu olmaz son bir şarkı bekliyoruzYok buda kabul olmaz biz alışkın deyiliz böyle erken won na
Tebrikler
Sofra nerde kurulacakEraya gönderim yapıyorum özelden ilettigi arkadaşlara dağıtım yapacak dostlar herkesin emeğine yüreğine sağlık. Akşam devam edeceğiz tüm yetimleri beklerim
liste 4 kişiymiş bu arada konu sahibi öyle dediEraya gönderim yapıyorum özelden ilettigi arkadaşlara dağıtım yapacak dostlar herkesin emeğine yüreğine sağlık. Akşam devam edeceğiz tüm yetimleri beklerim
O site odemez@Byusufoglu seninde beline kuvvet dost
EraydaListe kimde
Ödedi bileO site odemez
👍Eraya gönderim yapıyorum özelden ilettigi arkadaşlara dağıtım yapacak dostlar herkesin emeğine yüreğine sağlık. Akşam devam edeceğiz tüm yetimleri beklerim
Beyler erayı son gorusumuz helallık alınEraya gönderim yapıyorum özelden ilettigi arkadaşlara dağıtım yapacak dostlar herkesin emeğine yüreğine sağlık. Akşam devam edeceğiz tüm yetimleri beklerim
Nereye odediÖdedi bile
Senle beraber 5 reisliste 4 kişiymiş bu arada konu sahibi öyle dedi
Capslok Erayliste 4 kişiymiş bu arada konu sahibi öyle dedi
1.30 tek maca bas hepsınıliste 4 kişiymiş bu arada konu sahibi öyle dedi
Hangi 5 kisi olacaj acabaSenle beraber 5 reis
Yakışır bu hızı almışken erkeğin Duru olmaz helede Eşref tekseBir adım daha dayıcım bak parayı arttırıyoruz korkanın çocuğu olmaz son bir şarkı bekliyoruz
Kesene bereketSenle beraber 5 reis
Az sonraHangi 5 kisi olacaj acaba
Daim ola 🧿✋Senle beraber 5 reis