Hani metinim bu liste güncel mi biz yokuzHakkımı nasılda yedı @EşrefTEK80 rezalet
Hani metinim bu liste güncel mi biz yokuzHakkımı nasılda yedı @EşrefTEK80 rezalet
Bunlar şebeke enıste bosverHani metinim bu liste güncel mi biz yokuz
Zıkkım olsunHaram olsun
Ben yoktum öylemiAdım 1'den beri burada olanlar
@qguzh4nn0
@JoeQuanqa
@BuildYourDreams
@Hercai07
@bughays97
@zeisy
@Faruk653465
@keriz6707
bide ben
Aboooo😂😂Bunlar şebeke enıste bosver
Ayıp değil mi milletin yatak odasına giriyontek tek baktım mesajlara aç madem profilini bakalım varmısın adım1den buyana
Ekli dosyayı görüntüle 881284
Eminmisin keriz vardı ama ben yoktum oylemitek tek baktım mesajlara aç madem profilini bakalım varmısın adım1den buyana
Bunlar menzilde Arif efendi denen bir tarikatın mensubu @Malatyali44 yine yandaslarını toplamıssınBunlar şebeke enıste bosver
İyi gidiyorsun biraz daha arttır tempoyu Eşref kardeşimiz gerekeni yapacaktirUlan 1 zurna durumu cok gordunuz yetımlere
Benzın getırın takıcam kendımıBunlar menzilde Arif efendi denen bir tarikatın mensubu @Malatyali44 yine yandaslarını toplamıssın
12.38 den beri takip ediyorum dikkat edersen ama seçmece yapılmıştek tek baktım mesajlara aç madem profilini bakalım varmısın adım1den buyana
yoksun kral bırakmışsın takibiEminmisin keriz vardı ama ben yoktum oylemi![]()
Yaz Kara tahtaya o zaman 😀Ulan 1 zurna durumu cok gordunuz yetımlere
Ya mulayım hangı bırını yazam ne hortumu kanalızyon baglamıslarYaz Kara tahtaya o zaman 😀
Senin hakkını hep yiyorlarSağlık olsun Eray öyle dediyse öyledir