- 23,864
- 7,618
- 113
Eniste alan 1 kisii cikip da aldim dedi mi supheli benceBaşka üyenin mesajı bu dost kraxinho isimli üye bir gece de 6 babaya şans parası göndermiş
Eniste alan 1 kisii cikip da aldim dedi mi supheli benceBaşka üyenin mesajı bu dost kraxinho isimli üye bir gece de 6 babaya şans parası göndermiş
Pardon reisimBeyler konuda para konuşulması liste yasak..
Zurna durum mu ogrencı durummuPardon reisim
Hayatı dümenmiş Serdar abiye konu içinde senin yerin ayrı deyip dm den ablama attım parayı yazmısEniste alan 1 kisii cikip da aldim dedi mi supheli bence![]()
Yavaş ol ümmet hızına yetisemiyorGelir tebrikler dm bakar mısın
Bol şansMaç yok oynayabilecegim zaten listede beyler. Cyber oynadım umarım cevrimden sayılıyordur bazı yerlerde sayılmıyor. @Eray53 reis sen listeyi yap ama takip edenlerden olsun rica ediyorum emek verenler olsun hepimize bol şans Ekli dosyayı görüntüle 881282
Serdar abiye de düşmediyse zaten tamamen şüpheliHayatı dümenmiş Serdar abiye konu içinde senin yerin ayrı deyip dm den ablama attım parayı yazmıs
Dümen sporHayatı dümenmiş Serdar abiye konu içinde senin yerin ayrı deyip dm den ablama attım parayı yazmıs
Hakkımı nasılda yedı @EşrefTEK80 rezaletAdım 1'den beri burada olanlar
@qguzh4nn0
@JoeQuanqa
@BuildYourDreams
@Hercai07
@bughays97
@zeisy
@Faruk653465
@keriz6707
bide ben
Keriz derken metini mi kastettin lanAdım 1'den beri burada olanlar
@qguzh4nn0
@JoeQuanqa
@BuildYourDreams
@Hercai07
@bughays97
@zeisy
@Faruk653465
@keriz6707
bide ben
Belliydi arkadaşları hepsi hak yiyorAdım 1'den beri burada olanlar
@qguzh4nn0
@JoeQuanqa
@BuildYourDreams
@Hercai07
@bughays97
@zeisy
@Faruk653465
@keriz6707
bide ben
Bende vardım ama önemli değilAdım 1'den beri burada olanlar
@qguzh4nn0
@JoeQuanqa
@BuildYourDreams
@Hercai07
@bughays97
@zeisy
@Faruk653465
@keriz6707
bide ben
Biz dünden beri varız şurda 1 adım kaçırdk diye yok sayıldık eyvallah @EşrefTEK80Adım 1'den beri burada olanlar
@qguzh4nn0
@JoeQuanqa
@BuildYourDreams
@Hercai07
@bughays97
@zeisy
@Faruk653465
@keriz6707
bide ben
tek tek baktım mesajlara aç madem profilini bakalım varmısın adım1den buyanaHakkımı nasılda yedı @EşrefTEK80 rezalet

Lananannananan😂😂😂😂😂Keriz derken metini mi kastettin lan
Baştan yap metin listeyiHakkımı nasılda yedı @EşrefTEK80 rezalet
Haram olsuntek tek baktım mesajlara aç madem profilini bakalım varmısın adım1den buyana
Ekli dosyayı görüntüle 881284