- 6,759
- 811
- 113
Bence 2k lık kuponda yapma bitirArkadaşlar ne yapalim haydi bir karar verelim tamam mı devam mı
Bence 2k lık kuponda yapma bitirArkadaşlar ne yapalim haydi bir karar verelim tamam mı devam mı
güzel bir basketin çeyreğine gir kral sana zahmetBu aralar soğuk yapıyor reis 😀
Hepsini bana ver ben dağıtırım sen o minnak elini hiç yormaArkadaşlar ne yapalim haydi bir karar verelim tamam mı devam mı
DewamArkadaşlar ne yapalim haydi bir karar verelim tamam mı devam mı
At takip edenlere dost sabahtan beri takip ediyorlar adamlarArkadaşlar ne yapalim haydi bir karar verelim tamam mı devam mı
Bence cek 4k ile tekrardan basla 2 3 adim gibi ama sen bilirsin 8 kisi vercem dersen at 1 adim dahaArkadaşlar ne yapalim haydi bir karar verelim tamam mı devam mı
Çekim yapamam reis onu yapamazsam zaten😀Bence 2k lık kuponda yapma bitir
Yusuf kardeşimizden de bu hassasiyeti bekliyoruzAt takip edenlere dost sabahtan beri takip ediyorlar adamlar
3gun sonra houston maci vae ona oynaÇekim yapamam reis onu yapamazsam zaten😀
@Byusufoglu kardeslerin seni bekliyor😂😂Yusuf kardeşimizden de bu hassasiyeti bekliyoruz
O zaman ya hep ya hiç hepsiÇekim yapamam reis onu yapamazsam zaten😀
Reis salla 2k lik bi ceyrek bahsi bitirelim cidden uzulmesin kimseÇekim yapamam reis onu yapamazsam zaten😀
Eyvallah dost saol düşüncen için3gun sonra houston maci vae ona oyna
20.30 diyor kanka ne diyorsun bu işte 24 saat olacak neredeyseYusuf kardeşimizden de bu hassasiyeti bekliyoruz
Hasibe kimdi o EnişteYok be dost dün biri böyle yazdı da sonra parayı ablama attım deyip çekilişi iptal etmiş