- 23,871
- 7,628
- 113
20 30 dedi lo
20 30 dedi lo
Kanka benim anlamadığım neden yöneticilerden izin isteyip dueuyor. İlk 30 beğeniye dedi bitmedi mi o mevzuAdam yok piyasada aksam 20.30 da yapacakms kardo
Reis ben elimden geleni yapıyorum kimseyi de tanımıyorum kendim bile secmiyorum bisey derler diyeKonu sonu böyle mesaj at eşref kardeş
Adam olan 6 kişiye ödül gönderim yapıyorum. Kendim sectim. İnsanlarla parası olmadığında dalga geçmeyen kanı bozuk olmayan 6 tane adam.
Herkesin eline koluna sağlık.
Gun sonu guncelleme sebebi ile cekim talebinizi 02.30 dan sonra iletebilirsiniz
Oyle olacak kardo zaten merak etme @Metings1905 yle hakkini vercez ✋Kanka benim anlamadığım neden yöneticilerden izin isteyip dueuyor. İlk 30 beğeniye dedi bitmedi mi o mevzu
İyi şimdilik arkadaştan 500 borç alıp takilayim akşam ödüller gelirse geri yolllarizAdam yok piyasada aksam 20.30 da yapacakms kardo
Dostum sen kuponuna bak bız hallederız ceylanıReis ben elimden geleni yapıyorum kimseyi de tanımıyorum kendim bile secmiyorum bisey derler diye
Listeci bombaci olsunReis ben elimden geleni yapıyorum kimseyi de tanımıyorum kendim bile secmiyorum bisey derler diye
Kanka hep aynı kişiler ödül almasın dün alamayanlara ver tüm yetimleri güldürReis ben elimden geleni yapıyorum kimseyi de tanımıyorum kendim bile secmiyorum bisey derler diye
Nisan iyi miReis ben elimden geleni yapıyorum kimseyi de tanımıyorum kendim bile secmiyorum bisey derler diye
Yok be dost dün biri böyle yazdı da sonra parayı ablama attım deyip çekilişi iptal etmişReis ben elimden geleni yapıyorum kimseyi de tanımıyorum kendim bile secmiyorum bisey derler diye
Devam kankaArkadaşlar ne yapalim haydi bir karar verelim tamam mı devam mı
Bitir bitir tadında bırakArkadaşlar ne yapalim haydi bir karar verelim tamam mı devam mı
devam kral devam güven banaArkadaşlar ne yapalim haydi bir karar verelim tamam mı devam mı
Tm yarisini bana at 😂😂😂İyi şimdilik arkadaştan 500 borç alıp takilayim akşam ödüller gelirse geri yolllariz
Dost per alcaksan eğer yap bi adım daha farketmez kafana göreArkadaşlar ne yapalim haydi bir karar verelim tamam mı devam mı
Bu aralar soğuk yapıyor reis 😀Nisan iyi mi