- 19,540
- 13,769
- 113
47
Demir sıcak dövülür EnişteYusuf kardesımız ona destek verenleri ayrı görecekti
Ayrı görecem derken farklı konularda görmekten bahsetmiş meğer dayı
Hallederse bu işi @Metings1905 hallederOdemez diyenler utandi dost , bide dagitmaz diyenler utansa
1000 liği alcam diye sabah otobüsü kaçırıp işten atılanlar oldu metinim kim ödeyecek yetimlerin nafakasını@Byusufoglu nerdesın kalk dedem
😂😂😂😂😂1000 liği alcam diye sabah otobüsü kaçırıp işten atılanlar oldu metinim kim ödeyecek yetimlerin nafakasını
Ben nasıl görmedim dost hep gozetliyorum birisi yanlışlıkla cuvalla para atar diyekeskin dayı dün gece sizin evin altındaki çöpleri kontrol ediyordum bir çuval para buldum jokerbete atip battim bu bir işaret mi
Fakırın evıne luks araba yanasıyorsa ya secım vardır ya şehit enişte1000 liği alcam diye sabah otobüsü kaçırıp işten atılanlar oldu metinim kim ödeyecek yetimlerin nafakasını
Vay be enişte yorganın altına girip hüngür hüngür ağlanır buna1000 liği alcam diye sabah otobüsü kaçırıp işten atılanlar oldu metinim kim ödeyecek yetimlerin nafakasını
Enişte 90k etkileşime bişe kalmamış rekora koşuyosun1000 liği alcam diye sabah otobüsü kaçırıp işten atılanlar oldu metinim kim ödeyecek yetimlerin nafakasını