Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 7k Hedef 22k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,339
821
113
yok kime ne yapmışım ben adam listeyi sen yapacaksın dedi iş bitmiştir dün öyle demiyordunuz ama ben kimseyi tanımam etmem adım1de olanlara bakacaktım hepsi bu kadar siz bilirsiniz size bol şans
Adim 1 derken bugunku adimlardan bahsediyoruz demi kankam

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,227
31,541
113
yok kime ne yapmışım ben adam listeyi sen yapacaksın dedi iş bitmiştir dün öyle demiyordunuz ama ben kimseyi tanımam etmem adım1de olanlara bakacaktım hepsi bu kadar siz bilirsiniz size bol şans
Adım 1 le ne ısın var senın

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,113
14,070
113
konu sahibi seni mi seçti dağıtımcı olarak

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,933
12,105
113
Sen buradaki cetelere bakarsan daha coook sizlanirsin. Ya bize ya hickimseye diyen bi tayfa var eraycim. Dikkate alma keyfine bak.

Eray53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
703
113
Sen buradaki cetelere bakarsan daha coook sizlanirsin. Ya bize ya hickimseye diyen bi tayfa var eraycim. Dikkate alma keyfine bak.
ben cogu mesaji bile okumadim sinirlenmek istemiyorum durduk yere huzuurum kaçtı böyle bişey olabilirmi herkeste aynı can var 5 kişiyi ben kafama göre seçmek zorunda kalacağım için bile sıkıntı ediyordum normalde adım1 de örnek veriyorum 10 kişi varsa adım sonuna kadar takip ettiyse çekiliş olmalı ama çekiliş yasakmış mecburda elden ne gelir ben onu anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...