- 3,611
- 703
- 113
size rastgele
Buradaki herkesin eraydan 10 kat fazlasi var eksiği yoktur. Bide adamı yönetime şikayet ediyorlarHacı sen sanki eraydan daha fena yanlıyon gibi geldi bana erayın sadece ismi çıkmış çocuğun
Listeyi ben yaparım@qguzh4nn0 ilk adimda da burdaydi o yapabilir istersen
No to racisminsan olacaksın memleket önemli değil
Zındık, melun, mendeburlar Arif Efendi nin yüzündeki nuru göremiyorlar. Gözlerine perde inmiş. Allah sonumuzu hayr etsin.Zındık çoktur
Burada kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Onlar da beni iyi bilirler. Sıkıntı yok.Buradaki herkesin eraydan 10 kat fazlasi var eksiği yoktur. Bide adamı yönetime şikayet ediyorlar
Goygoy yapiyoruz dost yanlasak nolcak hesaba giren 1 tl yok 3 gundurHacı sen sanki eraydan daha fena yanlıyon gibi geldi bana erayın sadece ismi çıkmış çocuğun
Bol sansBu adım gelirse . Son 2.000 TL ye de oylesine kupon yapip dağıtıma geceriz . Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881251
Bol şansBu adım gelirse . Son 2.000 TL ye de oylesine kupon yapip dağıtıma geceriz . Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881251
Memur maaş bitti mi sende geldiğine goreListeyi ben yaparım
Gaddar merbahaZındık çoktur
Memur maaslari 15 inde yatiyor dostMemur maaş bitti mi sende geldiğine gore![]()
TamamListeyi ben yaparım
O erken alip bitirmiştirMemur maaslari 15 inde yatiyor dost
yok kime ne yapmışım ben adam listeyi sen yapacaksın dedi iş bitmiştir dün öyle demiyordunuz ama ben kimseyi tanımam etmem adım1de olanlara bakacaktım hepsi bu kadar siz bilirsiniz size bol şansBuradaki herkesin eraydan 10 kat fazlasi var eksiği yoktur. Bide adamı yönetime şikayet ediyorlar