- 2,044
- 367
- 83
Yazarız hatırlar isembenide yazarmısınız
Yazarız hatırlar isembenide yazarmısınız
Takılıyorum dost espiri mahiyetindeKardeşim yarına ne kaldı
Bahar bize gelecekmis ne zmn zalim sal 3 uuWonnn😀😀
Bir an kendimizi takip etmiyormuş gibi hissediyoruz dostCok yazınca hele böyle boya badana yapınca para atamiyorlar ama dost. Teoride güzel ama pratikte yanlış strateji uyguluyor yamyam Eray
Hangi kıtadasın dost int çekmiyo heralde afrika mı oraWonnn😀😀
Birazdan alirlar bu arkadasi konudan 😂😂Tamam usta anladık bizde para yokken sinyal yapıyoruz da abartmasan mi artık aq
la ne alakası varTamam usta anladık bizde para yokken sinyal yapıyoruz da abartmasan mi artık aq
Eyvallah kardeşim haklisinda üst üste dagitimdan pay alip hala liste muhabbeti yapanlara niye bir tane Allah'ın kulu ses cikarmiyor onu anlamıyorum. Bilmiyorumda bu arkadaş daha samimi duruyor. O zaman herkes işi gücü bıraksın burada bir köşe tutsun nasıl olsa akıyor böyle onur kırıcı bir tutum var mıdır bilmiyorumCok yazınca hele böyle boya badana yapınca para atamiyorlar ama dost. Teoride güzel ama pratikte yanlış strateji uyguluyor yamyam Eray
Eray sana shel sormış nasılsın diye cevapla bila ne alakası var
zaten listeci başkası oluyo
Arif Efendinin olmadığı liste haramdır.İmanlı arif efendi elendi diyede not düştük
Listeci ile ne alakası varla ne alakası var
Beni de ekler misiniz ya bugün kötüyümla ne alakası var
tamamda kötü bişey yapmıyorumki ne adama etiket attım ne başka bişey herkes yanlış anlıyorsa yazmayalım tamamListeci ile ne alakası var
Herkesin adalet terazisi farklıdır ona bişey diyemem tabi, hakedip te seçilmeyende oluyor, her zmn listede olanda oluyor.Eyvallah kardeşim haklisinda üst üste dagitimdan pay alip hala liste muhabbeti yapanlara niye bir tane Allah'ın kulu ses cikarmiyor onu anlamıyorum. Bilmiyorumda bu arkadaş daha samimi duruyor. O zaman herkes işi gücü bıraksın burada bir köşe tutsun nasıl olsa akıyor böyle onur kırıcı bir tutum var mıdır bilmiyorum