- 50,244
- 27,666
- 113
Notlarıma oğuzhanda dağıtıma katılcak diye not düştümBizide yaz listeyeee 😂😂😂😂😂😂
Notlarıma oğuzhanda dağıtıma katılcak diye not düştümBizide yaz listeyeee 😂😂😂😂😂😂
Bu saat kala bildirim gonder kacirmayalm😂😂Notlarıma oğuzhanda dağıtıma katılcak diye not düştüm
Cok yazınca hele böyle boya badana yapınca para atamiyorlar ama dost. Teoride güzel ama pratikte yanlış strateji uyguluyor yamyam ErayKardeşim bu arkadaş dünde rolü takip edenlerdendi parsayı başkaları götürdü şimdi böyle yazmasi normal artık bizide görün demek istiyor .
benide yazarmısınızTamam kardeşim. Miktar bilemem ama olacak yarın
Yarın bi olsun nöbet mesaimiz başlıyor kuş uçurmamBu saat kala bildirim gonder kacirmayalm😂😂
Arif Efendiye 3 kese altın verilecek yaz bunu da dost notlara sonra unutmasın imanlı dostumuzNotlarıma oğuzhanda dağıtıma katılcak diye not düştüm
Hahahah😂😂😂Yarın bi olsun nöbet mesaimiz başlıyor kuş uçurmam
ya 2 eğleniyorum ne alakası varCok yazınca hele böyle boya badana yapınca para atamiyorlar ama dost. Teoride güzel ama pratikte yanlış strateji uyguluyor yamyam Eray
Amin ecmain hocam. 😂😂Arif Efendiye 3 kese altın verilecek yaz bunu da dost notlara sonra unutmasın imanlı dostumuz
İmanlı arif efendi elendi diyede not düştükArif Efendiye 3 kese altın verilecek yaz bunu da dost notlara sonra unutmasın imanlı dostumuz
Kardeşim yarına ne kaldıUzun vadeli yatırım işlemleri kabul etmiyoruz dost anlık işlem sistemi ile hizmet veriyoruz![]()