- 5,850
- 950
- 113
Son adım
3 gündür won be won yazıyorum halen bitmediBu rolling niye bitmiyor
Onun sonu iyi değil yakın zamanda görmemiştim cukka bitince kafayı yedi erayCocuk daha normaldir reso
Helal dost yaz basa beniSize söz ben de yarın güzel bir dağıtım yaoacagim burda sözümü verdim
EŞREF TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKEray sen iflah olmazsın ağa. Sonunu iyi görmüyorum
Sözün meclisten dışarı olmasın dost burası meclis burdakiler bilsinSize söz ben de yarın güzel bir dağıtım yaoacagim burda sözümü verdim
Seni bekliyorduk yigidm😂😂Bu rolling niye bitmiyor
AnlıyorumEŞREF TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK
Saat kactaSize söz ben de yarın güzel bir dağıtım yaoacagim burda sözümü verdim
Yok 1 adımı var kardeşimArkadaşlar bu son kupon muydu yani şuan dağıtım olacak mı
Notlarıma ekledim metertutak yarın gün içinde dağıtım diyeSize söz ben de yarın güzel bir dağıtım yaoacagim burda sözümü verdim
Kardeşim bu arkadaş dünde rolü takip edenlerdendi parsayı başkaları götürdü şimdi böyle yazmasi normal artık bizide görün demek istiyor .Eray sen iflah olmazsın ağa. Sonunu iyi görmüyorum
Bizide yaz listeyeee 😂😂😂😂😂😂Notlarıma ekledim metertutak yarın gün içinde dağıtım diye
Aman dost saati karistirma dunden beri saat sayıyoruz giren cikan yokSaat kacta
Tamam kardeşim. Miktar bilemem ama olacak yarınNotlarıma ekledim metertutak yarın gün içinde dağıtım diye
Manası derin Gaddar Kerimim tekte bitir işimi diyor yani alttan ince mesaj veriyorAnlıyorum
Uzun vadeli yatırım işlemleri kabul etmiyoruz dost anlık işlem sistemi ile hizmet veriyoruzSize söz ben de yarın güzel bir dağıtım yaoacagim burda sözümü verdim