- 45,246
- 43,604
- 113
En azından 1000 mesajı gördün şimdi elmaslar para ediyorAraliksiz 28 saattir forumda cekilis roll site odemesi sayiyorum 50 tl görmedik yaziktir gunahtir lo 😁😁
En azından 1000 mesajı gördün şimdi elmaslar para ediyorAraliksiz 28 saattir forumda cekilis roll site odemesi sayiyorum 50 tl görmedik yaziktir gunahtir lo 😁😁
Yanani gorur allahh 😂😂Yapma yanariz reisim
Gel Esenyurta sana zurna dürüm değil@Byusufoglu zurna yedır bana artık kanka gırtlaga kadar sokcam acıktım
30k yı düz 50 ye yuvarlayalım acun misali yusuf kuyudan çıkma şerefineİLK ETAP BAŞARILI SAAT 20 30DA YÖNETİCİLERİMİZİN EŞLİĞİNDE 30K DAĞITMAK İSTİYORUM@İ @Shellac izniniz varmıdır hocam ikinci ödeme gelince
Sefakoydeyım sen gelGel Esenyurta sana zurna dürüm değil
Kebap alacam kral
Tebrikler dost 100 TL ye razıydım halbukiİLK ETAP BAŞARILI SAAT 20 30DA YÖNETİCİLERİMİZİN EŞLİĞİNDE 30K DAĞITMAK İSTİYORUM@İ @Shellac izniniz varmıdır hocam ikinci ödeme gelince
Baskanimda dm ye cevap vermedi dost kuruduk hepten 😁En azından 1000 mesajı gördün şimdi elmaslar para ediyor![]()
Parayı bulmussun sonundaİLK ETAP BAŞARILI SAAT 20 30DA YÖNETİCİLERİMİZİN EŞLİĞİNDE 30K DAĞITMAK İSTİYORUM@İ @Shellac izniniz varmıdır hocam ikinci ödeme gelince
La ne yöneticisi hani sen dagiticaktinİLK ETAP BAŞARILI SAAT 20 30DA YÖNETİCİLERİMİZİN EŞLİĞİNDE 30K DAĞITMAK İSTİYORUM@İ @Shellac izniniz varmıdır hocam ikinci ödeme gelince
Dost ilk cekimde 5k dagitim olcakti sankiİLK ETAP BAŞARILI SAAT 20 30DA YÖNETİCİLERİMİZİN EŞLİĞİNDE 30K DAĞITMAK İSTİYORUM@İ @Shellac izniniz varmıdır hocam ikinci ödeme gelince