- 2,306
- 416
- 83
Bol şansEşref tek severler , can dostlar hedefe ulaşırsak 5 dosta 400 TL rol ödülü verelim. Hepimize bol şanslar
Bol şansEşref tek severler , can dostlar hedefe ulaşırsak 5 dosta 400 TL rol ödülü verelim. Hepimize bol şanslar
Şu forumdaki en oturaklı üyelerden biri, foruma üye oldugumdan beri denk geliyorum bu arkadaşa hiçbir zaman çizgisini bozmadıIstemem yan cebime koy![]()
Yanlış kişiyi tanımışsın senŞu forumdaki en oturaklı üyelerden biri, foruma üye oldugumdan beri denk geliyorum bu arkadaşa hiçbir zaman çizgisini bozmadı
Benden mi bahsediyorsun dost teşekkür ederimŞu forumdaki en oturaklı üyelerden biri, foruma üye oldugumdan beri denk geliyorum bu arkadaşa hiçbir zaman çizgisini bozmadı
Yanlış konu
Tek dostum Arif efendiBenden mi bahsediyorsun dost teşekkür ederim
Bilmiyorum bana samimi geliyorYanlış kişiyi tanımışsın sen![]()
Bide bana sorŞu forumdaki en oturaklı üyelerden biri, foruma üye oldugumdan beri denk geliyorum bu arkadaşa hiçbir zaman çizgisini bozmadı
Allah razı olsun NarutodanTek dostum Arif efendi
İlgileniyorum dostListeci 2 rol takip edenleri bulalim lütfen![]()
PapelParatim de gitti neyle yatiriyorsunuz Allahtan param yok da epeydir böyle dertlerim yok
Ah bee
🥹🥹Paratim de gitti neyle yatiriyorsunuz Allahtan param yok da epeydir böyle dertlerim yok