@EşrefTEK80 aldıklarına say canını sıkma
Boal şans @EşrefTEK80Sevmiyorum bu fransizlari ama güzel maç da kalmamış. Gelmezse ben yatarim artık sabah NBA devam ederimEkli dosyayı görüntüle 904056
Bol şans dost takipteyizSevmiyorum bu fransizlari ama güzel maç da kalmamış. Gelmezse ben yatarim artık sabah NBA devam ederimEkli dosyayı görüntüle 904056
bol sansin olsun hadi bakalimSevmiyorum bu fransizlari ama güzel maç da kalmamış. Gelmezse ben yatarim artık sabah NBA devam ederimEkli dosyayı görüntüle 904056
Bolşans kralSevmiyorum bu fransizlari ama güzel maç da kalmamış. Gelmezse ben yatarim artık sabah NBA devam ederimEkli dosyayı görüntüle 904056
Savaşa devam.Bol şanslarSevmiyorum bu fransizlari ama güzel maç da kalmamış. Gelmezse ben yatarim artık sabah NBA devam ederimEkli dosyayı görüntüle 904056
GetirelimSevmiyorum bu fransizlari ama güzel maç da kalmamış. Gelmezse ben yatarim artık sabah NBA devam ederimEkli dosyayı görüntüle 904056
OhhhhHayret la ilk defa... Ben aldigimda 40 saniye vardı 6 sayı attılar 🤣🤣
RastgeleSevmiyorum bu fransizlari ama güzel maç da kalmamış. Gelmezse ben yatarim artık sabah NBA devam ederimEkli dosyayı görüntüle 904056
Bol şans dostSevmiyorum bu fransizlari ama güzel maç da kalmamış. Gelmezse ben yatarim artık sabah NBA devam ederimEkli dosyayı görüntüle 904056