Dost yazıya hayran kaldımŞahsi fikrim bu gelsin 5 kişi roll zorunluluğunda gönder ki, zaten 1-2 kişi tutturursa yinr büyüyerek yardımcı olunur 10 kişiyeriske atma 5 kişinin rollü de
![]()
Dost yazıya hayran kaldımŞahsi fikrim bu gelsin 5 kişi roll zorunluluğunda gönder ki, zaten 1-2 kişi tutturursa yinr büyüyerek yardımcı olunur 10 kişiyeriske atma 5 kişinin rollü de
![]()
Yok, Uzaktan destek veriyor artık rollere adamın adı yeter adiSinan banlandimi la
Bi tek sen okeylemişssin hamzam kazandığımda sana öttürcemben okeyim
Bol şans dostGelirse son adımı yapar vurur çıkarız. Ödülü de 10 kişi yaparız bol şanslar..Ekli dosyayı görüntüle 903903
Önemli olan Eşref de hayran kalsın 😀Dost yazıya hayran kaldım
Eşref kim dost ben hayran kaldıysam nokta koymanın vakti gelmiştirÖnemli olan Eşref de hayran kalsın 😀
Kral 20 kişi takip ediyor arasından 5 kişiyi nasıl seçeceksin pekiŞahsi fikrim bu gelsin 5 kişi roll zorunluluğunda gönder ki, zaten 1-2 kişi tutturursa yinr büyüyerek yardımcı olunur 10 kişiyeriske atma 5 kişinin rollü de
![]()
O zaman ben biraları sipariş ediyorum 😀Eşref kim dost ben hayran kaldıysam nokta koymanın vakti gelmiştir
26 düşünüyorumBu peryot 24 üstünde atacak
Ver dost ver ama bana güvenme tabi ben yazarım çizerim eşref oynatırO zaman ben biraları sipariş ediyorum 😀
bol şans diliyorum dostumGelirse son adımı yapar vurur çıkarız. Ödülü de 10 kişi yaparız bol şanslar..Ekli dosyayı görüntüle 903903
Geçmişine bakar siciline bakar,,alkol,kumar,alem gece hayatı falan filan bakar işte değerlendirirr)))Kral 20 kişi takip ediyor arasından 5 kişiyi nasıl seçeceksin peki