- 24,566
- 7,861
- 113
En mantıklısı da uzakta durunca da görmüyorlar bazenMaç won olduktan sınra konuya yazmıyorum hal yok
En mantıklısı da uzakta durunca da görmüyorlar bazenMaç won olduktan sınra konuya yazmıyorum hal yok
Devammmmm@EşrefTEK80 kusura bakma dost 3 .adimda geliriz geri![]()
Ne diyeyim kral lafım meclisten dışarı forumda da doğru dürüst adam yokki herkes sikintiliKim uğraşıypr o garibanla
Kral Allah aşkına arkadaş espiri yapmış keşke herkes onun gibi yazsaBen aldığım zaman forumda dagitiyotum be cemsin tek yiyip tek ölmüyorum
güzel .Dostlar bir maç var onu kokluyorum uygun anı bekliyorum
Burnuma won kokusu geliyorDostlar bir maç var onu kokluyorum uygun anı bekliyorum
Hayttt be replik te çaktıııDostlar bir maç var onu kokluyorum uygun anı bekliyorum
Bekliyorum dost ödenecek borçlar var kasa 1 o nerdeyse😅Dostlar bir maç var onu kokluyorum uygun anı bekliyorum
En temizi Uygun olduğu anda yapıştır gelsinDostlar bir maç var onu kokluyorum uygun anı bekliyorum
Koklamak mı dostum çita mısın sen avın ucunda ceylan mı var one öyleDostlar bir maç var onu kokluyorum uygun anı bekliyorum
Kokla eşrefimDostlar bir maç var onu kokluyorum uygun anı bekliyorum
Acele etme reis para duruyor şeytana fırsat verip acele karar verme Tebrikler şimdidenDostlar bir maç var onu kokluyorum uygun anı bekliyorum
Biz ne zaman kokluycaz cemşoKokla eşrefim