- 24,566
- 7,861
- 113
Bana sallama dost benim param olsa zaten suanda rol takip ediyor degil rol acmis olurdumZeisy rollden kazana kazana ev aldı kendine
Bana sallama dost benim param olsa zaten suanda rol takip ediyor degil rol acmis olurdumZeisy rollden kazana kazana ev aldı kendine
Ben yiyemeden öldümBen aldığım zaman forumda dagitiyotum be cemsin tek yiyip tek ölmüyorum
En az yatirim suan vayda sanirimmerhaba siteler miktarları yükseltmiş acaba 300 tl fast yada papel olan siteler nedir sponsorlardan da olabilir
Çogu site alıyo bakma sen miktara yola gitsinmerhaba siteler miktarları yükseltmiş acaba 300 tl fast yada papel olan siteler nedir sponsorlardan da olabilir
Knkam görmedik knkammmBen aldığım zaman forumda dagitiyotum be cemsin tek yiyip tek ölmüyorum
Zlotmerhaba siteler miktarları yükseltmiş acaba 300 tl fast yada papel olan siteler nedir sponsorlardan da olabilir
EeSaat 15:31
Az kafa dinlemek lazimBitti maç
Mübarek rakam
Niye sanada takılıyorum nolmuş küsmeyin çocuk gibiBana sallama dost benim param olsa zaten suanda rol takip ediyor degil rol acmis olurdum
Kanka o zaman sorabilirsin beni mesela yada konularıma bakabilirsinKnkam görmedik knkammm
Maç won olduktan sınra konuya yazmıyorum hal yokAz kafa dinlemek lazim![]()