- 9,316
- 4,153
- 113
Sinan nerde knkaWonn tebrikler kral @sinansrml63 emeğine sağlık kral
Sinan nerde knkaWonn tebrikler kral @sinansrml63 emeğine sağlık kral
Kamyonu devirmeye devam. DiyonElizabete çakıyom napim
sonuçlanınca brom@EşrefTEK80 kral soğutmadan gonder 3 ü @sinansrml63
Hayr ola niekiyüz yıkayıp gelelim beyler
Sana tam yetki verse 10dkda çözer kapatırdın konuyu aslındaBu sefer farklı olur umarim direk ozelden halleder @EşrefTEK80
maşallah diyelim dayıKazanmaya devam mı 🤣Eşref büyük balina filan olmasın arka planda milyonlar basan tipte 😁 her maç 5 dakka kala geliyor nasıl iş bu açıkla @EşrefTEK80 Masallahh
Kral ban yemiş diyorlar ama sebebini bilmiyorum normalde kimseyle bir sıkıntısı olmazdı niye ban yedi acabaSinan nerde knka
E dedik 😃maşallah diyelim dayı
Kamyon mu bize giriyor bizmi kamyona beli deil henüzKamyonu devirmeye devam. Diyon
Zeisy rollden kazana kazana ev aldı kendineSana tam yetki verse 10dkda çözer kapatırdın konuyu aslında
Esrefin maçlara oynuyorum kasa 500 biraderim kazandırıyor ya beklemeye gerek yokSana tam yetki verse 10dkda çözer kapatırdın konuyu aslında
tespitin dibiZeisy rollden kazana kazana ev aldı kendine
Ben o toplara cok girmiyorum artik listelerde olursak ne ala olmazsak cani sagolsun dostlarınSana tam yetki verse 10dkda çözer kapatırdın konuyu aslında
Kim uğraşıypr o garibanlaKral ban yemiş diyorlar ama sebebini bilmiyorum normalde kimseyle bir sıkıntısı olmazdı niye ban yedi acaba
bravo broBen o toplara cok girmiyorum artik listelerde olursak ne ala olmazsak cani sagolsun dostların
Ben aldığım zaman forumda dagitiyotum be cemsin tek yiyip tek ölmüyorumZeisy rollden kazana kazana ev aldı kendine