- 17,432
- 9,961
- 113
Bizden hızlısı @Hakan170 kardeşimdir kanka 😎Ula hasim buraya ne ara geldin
Bizden hızlısı @Hakan170 kardeşimdir kanka 😎Ula hasim buraya ne ara geldin
Ben zaten burdydim 😂😂Bizden hızlısı @Hakan170 kardeşimdir kanka 😎
Teklif et 1 kişi dışarda kalmasın Ferhat tek kardesimiz ona hayır demezEvet dost sende vardin ama sayı 10 olunca alamadım yoksa senide gördüm haklisinda
Sıcakken ye de soğuyunca damağa yapışırBöreği aldık Eniştem 🤣
Ohhhh afiyet olsun biraz kafa dinle konuyu kilitlet bari 😂54k reis
oyyy 😁🤣Sıcakken ye de soğuyunca damağa yapışır
Reis zaten 10 kişi yaptık listeyi, lafı dahi olmaz ama 7k dağıtım yaptık aksamdan beri hiç onemli değil tabi de bir sürü de yazan da var özelden. Birazdan yine konu açarız hep beraber kazanırız yine inşallah kardemizi de unutmayiz@EşrefTEK80 tek dost bu arkadaş vardı ama dışarda kalmış ek kontenjan açılır mi
Atımm reiss iban kesenee berekett @EşrefTEK80Beyler dağıtım bendeymis ama lütfen papel atın iban atarsanız kesintiye karışmam haberiniz olsun 300 umu bozmam![]()
Kesinti olsun dost IBAN salarizBeyler dağıtım bendeymis ama lütfen papel atın iban atarsanız kesintiye karışmam haberiniz olsun 300 umu bozmam![]()
Eşref hoca hep öyle diyon da bize sıra gelince kupon tutmuyo 🤔Reis zaten 10 kişi yaptık listeyi, lafı dahi olmaz ama 7k dağıtım yaptık aksamdan beri hiç onemli değil tabi de bir sürü de yazan da var özelden. Birazdan yine konu açarız hep beraber kazanırız yine inşallah kardemizi de unutmayiz
Kral vallahi sen aklimdaisn hep takipdesin farkindayim sözüm olsunEşref hoca hep öyle diyon da bize sıra gelince kupon tutmuyo 🤔
Hoca valla büyük şanssızlık var bende sana karşı. Ben varken son adımda patlıyosun. Kazanınca da son anda görüyorum hep. Yoksa mesele para değil para dediğin nedir 🤣Kral vallahi sen aklimdaisn hep takipdesin farkindayim sözüm olsun
Ek kontenjan bitmez forumda illa biri kucak kucak oturmak ister yine masada yerini alır@EşrefTEK80 tek dost bu arkadaş vardı ama dışarda kalmış ek kontenjan açılır mi
Aga doğru düzgün maç kalmadı kiReis zaten 10 kişi yaptık listeyi, lafı dahi olmaz ama 7k dağıtım yaptık aksamdan beri hiç onemli değil tabi de bir sürü de yazan da var özelden. Birazdan yine konu açarız hep beraber kazanırız yine inşallah kardemizi de unutmayiz
Geçsin be enişte şunun şurasında 10a ne kaldıo para öğleni saat 10u geçer diyeyim size vbet bozdu işleri seri çekim atmıyor
Şampiyonluk gibisin Ali koç a yar olmadın Ahmet kardeşEşref hoca hep öyle diyon da bize sıra gelince kupon tutmuyo 🤔
Sana akşam attığım dm yi hatırlıyon mu 🤣 bişe var bu işte ama çözemedim. Neyse ben bi sigara içeyim de odun taşıyım 1 saat. Köy adam oldum artıkŞampiyonluk gibisin Ali koç a yar olmadın Ahmet kardeş