- 39,014
- 39,140
- 113
İban dışında yan hesabım yok dost
Yoksa duruma el atardık
İban dışında yan hesabım yok dost
Olurmu ya öyle birisi deyil enisteSon şakan mı olacak
Benim para var orda eniştenin pastasından yemek için daha pişmen lazımAhbe yediremedik eniste gordun mu
Her hafta bitane kapatıyorlar papelde yakında gumler. En iyisi havale bizde yakında gumleriz 😃Lan piyasada papelden başka cüzdan kalmadı niye papel kullanan yok ne yapıyorsunuz herkes havalemi yapıyor![]()
Doğru diyon görev başarısız olduBenim para var orda eniştenin pastasından yemek için daha pişmen lazım
Ney alır parayı şans parası atmadın mı dostum der kapanır gider konu bir de rol acar onlaOlurmu ya öyle birisi deyil eniste
Ohh Allah bereket versin daha nabalimNey alır parayı şans parası atmadın mı dostum der kapanır gider konu bir de rol acar onla
Zamanında bilet etkinliklerinde bilet bırakmazdık dostBak soracam unutuyorum. Biletci üye nedir sende de o tag var
Alan düşünsün deriz bizde enişte şans parası atılınca gerimibisteniyor adam kazanırsa zaten kendi atarNey alır parayı şans parası atmadın mı dostum der kapanır gider konu bir de rol acar onla
Yakacan kendini de bizi de sabah sabah dayı görcen o zaman yağ kuyruğunu 🤣🤣Alan düşünsün deriz bizde enişte şans parası atılınca gerimibisteniyor adam kazanırsa zaten kendi atar
Eşref gelmiş enişte 20 dk beklemeye gerek yokYakacan kendini de bizi de sabah sabah dayı görcen o zaman yağ kuyruğunu 🤣🤣
Vbette Ermeniler bile slot oynamıyor eşref kardeşUlaaann hayatında ilk defa slotta kazanacaktim zengin oluyordum ulan bu ne ulan nee![]()
Eşref tek gelmez yanında muhakkak birileri vardırEşref gelmiş enişte 20 dk beklemeye gerek yok
Kötü kaçmış geçmiş olsunUlaaann hayatında ilk defa slotta kazanacaktim zengin oluyordum ulan bu ne ulan nee![]()
VarYok mu papeli olan bir müslüman
Beşiktaş gitti ATM ye dost yada usenmistir siteye atar 1 kat çevirip çeker ibana
Kötü kaçmış vallaUlaaann hayatında ilk defa slotta kazanacaktim zengin oluyordum ulan bu ne ulan nee![]()
Sana attırırdık parayı burda olsan kansıza attırmayalım dedik ona attıran çok oldu
Bizi unutmaLan piyasada papelden başka cüzdan kalmadı niye papel kullanan yok ne yapıyorsunuz herkes havalemi yapıyor![]()