- 11,387
- 5,492
- 113
Senin takimdasin vurdu parayi125 k vuran gizli sponsor senmisin la ,![]()
Senin takimdasin vurdu parayi125 k vuran gizli sponsor senmisin la ,![]()
Uyiyordur oEşrefim yeni kuponun var mı
Ben 125 k vursam 100k si foruma giderdi125 k vuran gizli sponsor senmisin la ,![]()
Para bitince seni bulurlar merak etme kral125 k vuran gizli sponsor senmisin la ,![]()
Zor ve kirve 25 desen olur daBen 125 k vursam 100k si foruma giderdi![]()
Dogru da insan olan için geçerli geçen dağıtım yapsın diye birine attım toz oldu gelde insanlık yapÖyle deme kral ne verirsen elinle oda gelir seninle.. Sen insanligini yap senden çıksın, insanlar nankörlük yapiyorsa zaten bir şekilde iflah olmuyorlar yapanın yanına kalmiyor zaten.. Para insana verilir, alınır bunlar normal şeyler, asıl sıkıntı sitelere kaptirdigimiz aslan payında onu ne yapacağız onun bir cozumu varsa yaz uygulayalim
yapacam dost yarın inşallahDostum 125 lira çektim diyorsun sen 25k çekiliş yapmayacak mısın ne eşrefi 😂😂😂
Ne diyeyim be kral sağlam adam bulmak zor, insanlar belki o profilde değil ama kumar herşeyi yaptırıyor adama . Merak etme alıp o parayı bir yere zulalamamistir gittiği yer kumardir yine çoğaltayim derken kaybetmiştirDogru da insan olan için geçerli geçen dağıtım yapsın diye birine attım toz oldu gelde insanlık yap
@Beşiktaşyapacam dost yarın inşallah
Tebrikler dostyapacam dost yarın inşallah
Eşref yoruldu 😁Eşref bey nerelerdesiniz
Nisanla uğraş kadirle uğraş yorulur tabi xdEşref yoruldu 😁