Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 20K Hedef 50K

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,861
18,562
113
Millet böyle böyle gemisini yurutuyor kral, bizim 2 kuruş cebimize para girdi mi götümüz başımız ayrı oynuyor adam 125k yi cukkalamis ama hala ekmeginin pesinde
Herkesin çarşısı pazar olsun önceleri
Roll bile açmadan defalarca 500-1000-3000
Lira destek attığım bi eleman 45k çekmiş dedim bi Dm atayım sinyalleyelim kusura bakma dost yazdı ahsjsjskslsld 😂😂😂😂

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,237
4,121
113
Lira destek attığım bi eleman 45k çekmiş dedim bi Dm atayım sinyalleyelim kusura bakma dost yazdı ahsjsjskslsld 😂😂😂😂
Eee bizde öyle birine ne paralar attık haline üzüldük yavşak şimdi selam vermiyor

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,895
1,059
113
O yüzden neymiş ne kimseden roll parası isteyecen nede kimseye 1kuruş vermiyecen ne demişler acıma yetime sonra gelir ... maalesef durum bu arkadaşlar

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,160
755
113
Üzgünüm ama bu profilde çok var burda. Popüler olanlar bile var. Düğünüme 1 ay kala borç içindeyken 7 k çektim 3 k sını kıramadım dağıttım dm den. 1 hafta sonra birisi şov yaptı çok büyük çekti yazdım kanka para transferi yapmıyorum dedi

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,387
5,492
113
Açık söylüyorum senin ekmeğini yiyen adam cok olmuştur forumda eğer sanada bunu yaptılarsa iflah olmazlar merak etme

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,595
6,135
113
Ben burada kimden ne fayda gördüm hepsini yazarım. Günü geldiğinde defteri sağdan vermesinide bilirim soldan vermesinide bilirim. Günü geldi maxwin vurdum dm atanların hic birine yok cekmedim. Gunu geldi ozel oran icin dm attiklarim forumda alisver yapmiyorum dedi. Hepside dost bildiklerimdi. Kısaca kim ne ekerse benden onu biçecek.

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,884
7,639
113
Ben burada kimden ne fayda gördüm hepsini yazarım. Günü geldiğinde defteri sağdan vermesinide bilirim soldan vermesinide bilirim. Günü geldi maxwin vurdum dm atanların hic birine yok cekmedim. Gunu geldi ozel oran icin dm attiklarim forumda alisver yapmiyorum dedi. Hepside dost bildiklerimdi. Kısaca kim ne ekerse benden onu biçecek.
Bana yok demistin sanki :)