Sen uyu dost uyuSağlık olsun dostlarim. Valla bende enerji kalmadı uyuyayim artık. Sizlere bol şanslar uyanınca devamm
İyi gecelerSağlık olsun dostlarim. Valla bende enerji kalmadı uyuyayim artık. Sizlere bol şanslar uyanınca devamm
Geçmiş olsun kardeşimSağlık olsun dostlarim. Valla bende enerji kalmadı uyuyayim artık. Sizlere bol şanslar uyanınca devamm
Uyu artık uyu pert olsun 🤣Sağlık olsun dostlarim. Valla bende enerji kalmadı uyuyayim artık. Sizlere bol şanslar uyanınca devamm
İyi istirahatler kral,,Sağlık olsun dostlarim. Valla bende enerji kalmadı uyuyayim artık. Sizlere bol şanslar uyanınca devamm
Eşref bizim cekilisler nolduSağlık olsun dostlarim. Valla bende enerji kalmadı uyuyayim artık. Sizlere bol şanslar uyanınca devamm
50k bas 50k ozaman gelirSağlık olsun dostlarim. Valla bende enerji kalmadı uyuyayim artık. Sizlere bol şanslar uyanınca devamm
Sende çekilis diyorsan vay bizim halimizeEşref bizim cekilisler noldu
Dostum 125 lira çektim diyorsun sen 25k çekiliş yapmayacak mısın ne eşrefi 😂😂😂Eşref bizim cekilisler noldu
HahahajahDostum 125 lira çektim diyorsun sen 25k çekiliş yapmayacak mısın ne eşrefi 😂😂😂
Millet böyle böyle gemisini yurutuyor kral, bizim 2 kuruş cebimize para girdi mi götümüz başımız ayrı oynuyor adam 125k yi cukkalamis ama hala ekmeginin pesindeDostum 125 lira çektim diyorsun sen 25k çekiliş yapmayacak mısın ne eşrefi 😂😂😂