- 6,233
- 975
- 113
Depmiş ev sandımBurası gelirse son adimi atarız.. son per efsane sayılar olacak gibime geldi... Yazdım ve kurudu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903265
Depmiş ev sandımBurası gelirse son adimi atarız.. son per efsane sayılar olacak gibime geldi... Yazdım ve kurudu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903265
Bol şansBurası gelirse son adimi atarız.. son per efsane sayılar olacak gibime geldi... Yazdım ve kurudu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903265
Atar atar66 atmış
20 hııı
Atarr heralde
Rica ederim dost senin düşüncende sen haklısın ama bizde az cok gördüğümüz icin söyleniyoruzAbi ben bilemem ki kimin neye ihtiyaci var. Onu vicdani ile kendi bilir. Ben emeğine bakarım burda bana emek etmişse haketmis demektir. Doğrusu bu değil mii. Neyse konuyu dagitmayalim da reis sorun olmaisn. Düşüncen için teşekkür ederim
Bol şanslarBurası gelirse son adimi atarız.. son per efsane sayılar olacak gibime geldi... Yazdım ve kurudu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903265
AjajajajajshahhaBirazdan ben alcam paradini ilk defa alicam mesela 😄😄😄
Sende bir ara kazanip dagitiyorsun kayboldun sende yada kazanamiyorsun artikBirazdan ben alcam paradini ilk defa alicam mesela 😄😄😄
YeşilleniyorrrHadi yeşillensin buraya