- 11,289
- 1,532
- 113
Winnn
Bol bol şans diliyorum eMislibet de bıraktığımız 5k ile neler oldu..
Bol şanslar hepimize..😀😀 roll bitmesin hep devam etsin..![]()
Bol kazançlarAbi Şurada kaç kişi fayda gördü bak kaç gündür. Şimdi ben konuya dahil olup uzatsam o bir iki kişi yüzünden konu banlanacak sonra burda insanların belki emeği yarım kalacak. Belki gerçekten ihtiyacı olana gidecek olan şey gidemeyecek. Benlik sorun yok konu banlanirsa cebimde kalır. Ama ben böyle düşünmüyorum ki herkes faydalansın istiyorum. Huzuru bozan arkadaşlara cevap dahi vermeyin sadece yönetime bildir yapalım. Başkan öyle olmasını istedi. Onlar gereğini yapacaktır. Birde şu yasak olan şeyi lütfen rica ediyorum ballandirmayalim
aynen öyle eşrefimm takma kafanaaAbi Şurada kaç kişi fayda gördü bak kaç gündür. Şimdi ben konuya dahil olup uzatsam o bir iki kişi yüzünden konu banlanacak sonra burda insanların belki emeği yarım kalacak. Belki gerçekten ihtiyacı olana gidecek olan şey gidemeyecek. Benlik sorun yok konu banlanirsa cebimde kalır. Ama ben böyle düşünmüyorum ki herkes faydalansın istiyorum. Huzuru bozan arkadaşlara cevap dahi vermeyin sadece yönetime bildir yapalım. Başkan öyle olmasını istedi. Onlar gereğini yapacaktır. Birde şu yasak olan şeyi lütfen rica ediyorum ballandirmayalim
GEREKEN MESAJ ELİNE SAĞLIK KANKAMAbi Şurada kaç kişi fayda gördü bak kaç gündür. Şimdi ben konuya dahil olup uzatsam o bir iki kişi yüzünden konu banlanacak sonra burda insanların belki emeği yarım kalacak. Belki gerçekten ihtiyacı olana gidecek olan şey gidemeyecek. Benlik sorun yok konu banlanirsa cebimde kalır. Ama ben böyle düşünmüyorum ki herkes faydalansın istiyorum. Huzuru bozan arkadaşlara cevap dahi vermeyin sadece yönetime bildir yapalım. Başkan öyle olmasını istedi. Onlar gereğini yapacaktır. Birde şu yasak olan şeyi lütfen rica ediyorum ballandirmayalim
Alalim aciklama falan gec hocam ugrasma cewap dahi vermeAbi Şurada kaç kişi fayda gördü bak kaç gündür. Şimdi ben konuya dahil olup uzatsam o bir iki kişi yüzünden konu banlanacak sonra burda insanların belki emeği yarım kalacak. Belki gerçekten ihtiyacı olana gidecek olan şey gidemeyecek. Benlik sorun yok konu banlanirsa cebimde kalır. Ama ben böyle düşünmüyorum ki herkes faydalansın istiyorum. Huzuru bozan arkadaşlara cevap dahi vermeyin sadece yönetime bildir yapalım. Başkan öyle olmasını istedi. Onlar gereğini yapacaktır. Birde şu yasak olan şeyi lütfen rica ediyorum ballandirmayalim