Kor talih bize de gulermi bi kere 🙂Helall dostlar çekim vericem şimdi burdan.. 3 dosta ulaşıp . Devam edicem.. herkesin Emeğine sağlık. 15-20 dk ya çekim gelir devam ederiz çay sigara molasi
Kor talih bize de gulermi bi kere 🙂Helall dostlar çekim vericem şimdi burdan.. 3 dosta ulaşıp . Devam edicem.. herkesin Emeğine sağlık. 15-20 dk ya çekim gelir devam ederiz çay sigara molasi
Umarım dostum kendinden çok ödül alamayanları düşünüyor çünkü umarım fazlasıyla geri alırAdamın zararı çok inşallah bu roll çıkar hepsi
Afiyet olsun kralHelall dostlar çekim vericem şimdi burdan.. 3 dosta ulaşıp . Devam edicem.. herkesin Emeğine sağlık. 15-20 dk ya çekim gelir devam ederiz çay sigara molasi
Gizli hayraninim eşooo 😂😂Helall dostlar çekim vericem şimdi burdan.. 3 dosta ulaşıp . Devam edicem.. herkesin Emeğine sağlık. 15-20 dk ya çekim gelir devam ederiz çay sigara molasi
Kahve yapalım hemen abim,sorunsuz halledilir umarım 🙏🏻Helall dostlar çekim vericem şimdi burdan.. 3 dosta ulaşıp . Devam edicem.. herkesin Emeğine sağlık. 15-20 dk ya çekim gelir devam ederiz çay sigara molasi
Tebrikler hoca. Enişteyi unutma uğursuzluk geri gelir. Yeni roll burdan devam mıHelall dostlar çekim vericem şimdi burdan.. 3 dosta ulaşıp . Devam edicem.. herkesin Emeğine sağlık. 15-20 dk ya çekim gelir devam ederiz çay sigara molasi
Kardeşim tekrar tebrikler sen yeterki kazan ben seninleyim devamlıHelall dostlar çekim vericem şimdi burdan.. 3 dosta ulaşıp . Devam edicem.. herkesin Emeğine sağlık. 15-20 dk ya çekim gelir devam ederiz çay sigara molasi
Bundan devam miHelall dostlar çekim vericem şimdi burdan.. 3 dosta ulaşıp . Devam edicem.. herkesin Emeğine sağlık. 15-20 dk ya çekim gelir devam ederiz çay sigara molasi
Ben daha önce ödül aldım adam hakkıyla dağıtıyor aynen öyle önce zararı çıksınUmarım dostum kendinden çok ödül alamayanları düşünüyor çünkü umarım fazlasıyla geri alır
😍😍😍😎Evet evett
Bende şahidimmm ))))
Yardımcı olayım istersenYahu kafam karışti. Trc20 hangisi dostlar? Tron mu usdt miEkli dosyayı görüntüle 894412
Trx olanYahu kafam karışti. Trc20 hangisi dostlar? Tron mu usdt miEkli dosyayı görüntüle 894412
TronYahu kafam karışti. Trc20 hangisi dostlar? Tron mu usdt miEkli dosyayı görüntüle 894412
Sen dostsun reis gizli hayranlarim duvar yumrukluyor şuan kupon geldi ağlıyorlar,🤣🤣Gizli hayraninim eşooo 😂😂
TronYahu kafam karışti. Trc20 hangisi dostlar? Tron mu usdt miEkli dosyayı görüntüle 894412
Ben yeni yeni rollerine katılıyorum dostum aynı fikirdeyimBen daha önce ödül aldım adam hakkıyla dağıtıyor aynen öyle önce zararı çıksın
Trx bromYahu kafam karışti. Trc20 hangisi dostlar? Tron mu usdt miEkli dosyayı görüntüle 894412
Tron biliyorum abimYahu kafam karışti. Trc20 hangisi dostlar? Tron mu usdt miEkli dosyayı görüntüle 894412
KesinlikleeeeeSen dostsun reis gizli hayranlarim duvar yumrukluyor şuan kupon geldi ağlıyorlar,🤣🤣