- 2,138
- 391
- 83
Devam kral
Helal dayıcım yine yaptın yapacağınıWonnn Tebrikler dost
1 ödül alan gidiyor kral dostum , ikinci ödül alma şansı yokBir defa odul alanlar musade etse bizde takip edecez de yine konuda odul alanlar olduğu için bu sira biraz zor gelir puaah
Listeyi senmi ayarliyorsun dost1 ödül alan gidiyor kral dostum , ikinci ödül alma şansı yok
Bunu bilmiyordum kral.. tekrar katılım için yeni konu açılması gerekiyor anladığım kadarıyla?1 ödül alan gidiyor kral dostum , ikinci ödül alma şansı yok
Keske ayarlamasa hıc almadıListeyi senmi ayarliyorsun dost
Evet müdürListeyi senmi ayarliyorsun dost
Hiç ödül almayanlar alsın diye uğraşıyoruz dostumBunu bilmiyordum kral.. tekrar katılım için yeni konu açılması gerekiyor anladığım kadarıyla?
Sende bu toplara giriyorsun ya vay bizim halimizeHelal dayıcım yine yaptın yapacağını
Ne topu ne tüfeğiSende bu toplara giriyorsun ya vay bizim halimize
Benı sirkile edermısınHiç ödül almayanlar alsın diye uğraşıyoruz dostum
Sürkile ediyoruz
Bol şanslarDostlar buda gelirse son bir adım daha yapip günün finalini yapıyoruz.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 885627
Bu güzel işte hiç değilse 1 defa alan 2 ci ödüle göz koymasın da alamayan insanlar da faydalanir sen zaten konu açarken de sürekli bu şekilde dağıtımlar yapıyorsun zaten bole de olması lazım dostEvet müdür
e gūzellllHiç ödül almayanlar alsın diye uğraşıyoruz dostum
Sürkile ediyoruz
Anladım hocam o zaman ben kalabalık etmeyeyim müsadenizleHiç ödül almayanlar alsın diye uğraşıyoruz dostum
Sürkile ediyoruz
Bol şanslar dayiDostlar buda gelirse son bir adım daha yapip günün finalini yapıyoruz.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 885627