Burdayız biz be eşref kardeş sen yapıştır gelsin@Enişte sakin kaybolma sen haa
Burdayız biz be eşref kardeş sen yapıştır gelsin@Enişte sakin kaybolma sen haa
Bol sansin oldun sayin tek ins diyelim bir dm kadar uzagindaym dost 😄😄✋🧿Oo krall nerelerdesin sen ve 220 sayfa oldu gozlerim seni arıyor göremiyorum yaa. Yeni role katil bee
Diğer rolden 3 kişi liste başıydıSıkıntı yok biz aldık daha evvel arkadaştan ancak şunu yapanları direkt eleyin sırf listeye girmek için saçma sapan saniye başı sayı yazan ve anlamsız mesajlarda bulunan tayfaya yüz verirseniz bir süre sonra sadece sayı kalır konularda
Ben anlamam be sürpriz oynuyorum sadece basketten gene hiç anlamam 😁Reis boşver tadımız kaçmasın. Baksana bi bültene canlida kafana yatan maç var mı fikir alışverişi yapalim
Vay lele vayDiğer rolden 3 kişi liste başıydı
Aynı hakkınızı helal edin yazdığım durumdakiler gibi.
Yine buradayız yine kazanırız paylaşırız
Tatava yapma kral, kalıbının adamı ol işini yap.Diğer rolden 3 kişi liste başıydı
Ben alınmadım kızmadım da zaten hiçbir zaman sorun çıkarmam böyle durumlarda lakin bazı şeyleri de görmek gerekiyor onu belirttimDiğer rolden 3 kişi liste başıydı
Lo betsilin noldiiiiiiiVay lele vay
Yalan sende yazmadn geri senide yazdim sol beyincigime😄Lo betsilin noldiiiiiii
Temsilciler geri dönmedi aga. Kaç gündür neler çekiyorum bir bilsenYalan sende yazmadn geri senide yazdim sol beyincigime😄
Hayirlisi okomTemsilciler geri dönmedi aga. Kaç gündür neler çekiyorum bir bilsen![]()
Bizi bulur zaten öyle olaylarHayirlisi okom
La senin geçenler de sanki yüklü bi cekimin vardi site ödeme yapmıyordu sendin dmi dostHayirlisi okom
Bendim kardeşim benLa senin geçenler de sanki yüklü bi cekimin vardi site ödeme yapmıyordu sendin dmi dost
Bol şans diloşÖdül geldi kesene bereket @EşrefTEK80 eline sağlık @Lazistan08
Evet betsilin di galibaLa senin geçenler de sanki yüklü bi cekimin vardi site ödeme yapmıyordu sendin dmi dost
Bol şanslarYa hakk.. bol şanslar olsun dostlar. Çok bekletmemek için son per müsabakası aldım umarım kötü olmazEkli dosyayı görüntüle 885607