- 24,425
- 7,819
- 113
Sayfa 2 de geldimTertemiz 216 sayfa 😂 sayfa 19 da mı ne geldik mesaj kastık baya hahahah
Sayfa 2 de geldimTertemiz 216 sayfa 😂 sayfa 19 da mı ne geldik mesaj kastık baya hahahah
200 sayfada varım bir beni yazmadin galiba😀
Ekmeğini yiyen yer sonradan o ekmegi yediği yeri hatırlamaz kimseGerçek yetimler 100 küsur sayfadır burda reisim.. gelene de yok demeyiz dost olsun yeter
Telefonumun şarjı %100 den %25 e düştü dost roll takip edicez diye. Şarj edip gelelim o zaman hxnsnzbGüle güle kullanin dostlarım.. listede olmayan dostlar üzülmesin sakın devam ediyoruzEkli dosyayı görüntüle 885599
Aha eniste garantilendi@Enişte sakin kaybolma sen haa
kesene bereketGüle güle kullanin dostlarım.. listede olmayan dostlar üzülmesin sakın devam ediyoruzEkli dosyayı görüntüle 885599
Kesene bereket dost kazancın daim olsunGüle güle kullanin dostlarım.. listede olmayan dostlar üzülmesin sakın devam ediyoruzEkli dosyayı görüntüle 885599
Diğer rol de kazanç olursa varsın sende listede reis. Bekliyorum takibi şarj et gelTelefonumun şarjı %100 den %25 e düştü dost roll takip edicez diye. Şarj edip gelelim o zaman hxnsnzb
Kesene bereket reisGüle güle kullanin dostlarım.. listede olmayan dostlar üzülmesin sakın devam ediyoruzEkli dosyayı görüntüle 885599
Kesene bereketGüle güle kullanin dostlarım.. listede olmayan dostlar üzülmesin sakın devam ediyoruzEkli dosyayı görüntüle 885599
Sıkıntı yok biz aldık daha evvel arkadaştan ancak şunu yapanları direkt eleyin sırf listeye girmek için saçma sapan saniye başı sayı yazan ve anlamsız mesajlarda bulunan tayfaya yüz verirseniz bir süre sonra sadece sayı kalır konularda
Vay beeeDiğer rol de kazanç olursa varsın sende listede reis. Bekliyorum takibi şarj et gel
Oo krall nerelerdesin sen ve 220 sayfa oldu gozlerim seni arıyor göremiyorum yaa. Yeni role katil beeVay beee
Reis boşver tadımız kaçmasın. Baksana bi bültene canlida kafana yatan maç var mı fikir alışverişi yapalimSıkıntı yok biz aldık daha evvel arkadaştan ancak şunu yapanları direkt eleyin sırf listeye girmek için saçma sapan saniye başı sayı yazan ve anlamsız mesajlarda bulunan tayfaya yüz verirseniz bir süre sonra sadece sayı kalır konularda