Böyle konularda 10 kişi 500 demişsin 12 kişiye yap herkesten 100 kırp 12 ye çıkartEray kardeşim sen yapma bari . Bu konuda alamamissan diğer yeni konuda alırsın kazanirsak . Yahu ben kazanıyorum dostlara da atiyorum 17k dağıtım yaptık 3 günde hangi birine torpil gecebilirim reis hangi birini tanıma şansım var benim yada listecinin . Keyif alıyoruz lütfen yapmayın hele sen yapma bari ya
Eskiden bildiğim site ama yatırım yapmadım hiçBu sitenin çapı mı nedir 😅 Çap kelimesi bu siteden türedi dost.
dost hastalık demeyelim de zaman geçirmek amaç. 500 ü alp zaten 10 dakka içinde kaybedicezDost sen de paran varken rol takip ediyorsun biz de para yok rol takip etmiyoruz rol sizde hastalık olmuş herhalde artık 😅
At bakalım bir replay izleyelim dostgerek yok dost çekim bekliyordum geldi şükür 500 ünde değilim 2 saat boş takip etmişiz hepsi o
Ekli dosyayı görüntüle 885510
Vbet e abilik yapan sitedir dinamoEskiden bildiğim site ama yatırım yapmadım hiç
Vbetle mukayese etsen ne dersin veya JoJo holigam
En sevdigm gardasm 😂😂😎gerek yok dost çekim bekliyordum geldi şükür 500 ünde değilim 2 saat boş takip etmişiz hepsi o
Öyle bir durum var mı reisim admin yapar mı rica etsek ?@EşrefTEK80 dostum liste listeci ile uğraşma aç gelirse 2 kişiye 500 3 kişiye 500 konu admin yapar çekiliş
4k kasası olan adam bile rol kovalıyo hayat enerjınden ıstıyorum kralgerek yok dost çekim bekliyordum geldi şükür 500 ünde değilim 2 saat boş takip etmişiz hepsi o
Listede 12. Sen olurdun benim adaletime göreŞuna kadar @EşrefTEK80. İn. 8 tane rolu nu takip ettim
Bı kere ödül nasip olmadı
@Lazistan08
Bilmiyorum bendemi sorun var
At bakalım bir replay izleyelim dost
Rol konusunda yapmazÖyle bir durum var mı reisim admin yapar mı rica etsek ?
Yes yess yapar konuyu acarken etkinlik sonu cekikis yaz sayin tekÖyle bir durum var mı reisim admin yapar mı rica etsek ?
Öyle kimse takip etmez kaos çıkmaz kaos çıkmadıktan sonra o foruma forum mu derim ben@EşrefTEK80 dostum liste listeci ile uğraşma aç gelirse 2 kişiye 500 3 kişiye 500 konu admin yapar çekiliş
Şaka yapıyorum dost sıkıntı yok bol şans 🙋♂️dost hastalık demeyelim de zaman geçirmek amaç. 500 ü alp zaten 10 dakka içinde kaybedicez![]()
Adam adammmgerek yok dost çekim bekliyordum geldi şükür 500 ünde değilim 2 saat boş takip etmişiz hepsi o
Gerekli aciklamayi yaptığımi dusunuyorum dost@zeisy dostum
Özel den bilgi gectim .
Moruk konu 190 sayfa 1 değil 4 adım var ,@EşrefTEK80 dostum liste listeci ile uğraşma aç gelirse 2 kişiye 500 3 kişiye 500 konu admin yapar çekiliş
Allahim bugune kara kulun tarafindan aydinlanma gelecek. Sanirim amin turboslotta yok ecmain 😂😂![]()
az aldık ama olsun.