Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 50K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eray53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,615
703
113
Aslında kim konuya kaç mesaj yazmış görme gibi bi program olması lazım adminlere güzel bi güncelleme önerisi mantıklı değil mi dostlar. Konudan ziyade söylüyorum yanlış anlamayın lütfen
kullanıcılar profillerini gizlemezse hiçbir sıkıntı yok:))

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,389
4,710
113
O siteyi bilmen lazım gözlükleri çıkar belki ondan göremedin 😁
Yahu neden yanlış anlıyorsunuz ki
Siteyi biliyorum. Çapını sordum sadece
Mesela JoJo holigan vbet vs var
Birde arzubet takvimbet vs var xsdsd
Hepsinin bir çapı var dimi xxsds

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,706
2,171
113
Bakın beyler adamın parası cidden yapdiginiz tartismaa bak adam seçer 180 sayfadan 10 kişi al sana liste der ama onuda yapmiyor dağıtım yapıyor adam kazandığı paranın hesabını size veriyor bu anormal bi durum söz olsanız yapmazsınız adam en azından diyorki bu adımda 10 sonra devam edicez alamiyanlarda orda hak edisleri olur diyor binada karsisiniz ne istiyonuz siz cidden adam 100 k kazansin 1000 kişiye 500 TL mi atsın hatta onuda yapmasın kasadaki bakiyeyi hep sizeni versin adamın parası kime vermek isterse ona verir egerki kazanamicani dusunuyosan rolde listede olamam diyorsan takip etmeyin beyler adam kimseye zorla takip edin demiyor yapmayin cidden .

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,366
7,702
113
O olmaz kimisi flood yapiyor kimisi adam akilli takip
Dost olur merak etme insan ne kadar dlood yapabilir ki maximum engelli olması lazım normal takip edenle arasında aşırı fark olur yani sayı olarak

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,450
12,129
113
Başkana yazdık bakalım bir iyileştirme yapılsın uygunsa üyenin profiline açtığı konu sayısı gibi bir ekleme yapılabilir senelerce tek bir konu açmayan adam ne yüzle hak arayışına giriyor seçerseler seni al ilerle seçilmeyince neden konuşuyorlar inan hiç anlamıyorum
Katılıyorum görüşlerine abi, bu kutlu davada seninleyim.

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,389
4,710
113
Aslında kim konuya kaç mesaj yazmış görme gibi bi program olması lazım adminlere güzel bi güncelleme önerisi mantıklı değil mi dostlar. Konudan ziyade söylüyorum yanlış anlamayın lütfen
En güzeli takip listesi yapıp adminler tarafından çekiliş ama o da yasakmış

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,432
7,823
113
Dost olur merak etme insan ne kadar dlood yapabilir ki maximum engelli olması lazım normal takip edenle arasında aşırı fark olur yani sayı olarak
Dost emin ol 1 konuda 1kmesaj olursa 2 kişi onun 500 ünü atar

Eray53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,615
703
113
eşref teeeeeeekkkkkkkkk güzel roldü tbr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...