- 4,762
- 2,075
- 113
Beyler bu sefer gelecek kuponu bana emanet edin hallederim
Sağlık olsun reis 😊İlk defa bi rol konusunda takibe başladım oda patladı beyler özür diliyorum sizden 🤣
Son bı şarkıDostlar tekrar herkesin emeğine sağlık bugünlük benden bu kadar . @Daimon reisim burası kazanç. kilit lütfen
Dm atarmisin Eşref reis 👍 bugün. Haksızlık var bana farkındamisinDostlar tekrar herkesin emeğine sağlık bugünlük benden bu kadar . @Daimon reisim burası kazanç. kilit lütfen
Evet bizde boş kaldık@EşrefTEK80 ÜSTAD 12 KİŞİLİK KAZANCIN ÖDÜLLERİ DAGİTİLDİMİ ? EGER ÖYLEYSE BÜYÜK HAKSIZLIK WAR
Helal sana bro. Bizim gibi bu işlerin üstüne düşmüyorsun. Vur kaç yapmak en mantıklısıDostlar tekrar herkesin emeğine sağlık bugünlük benden bu kadar . @Daimon reisim burası kazanç. kilit lütfen
Kar cebe yakışır en iyisi de gitmen kral bol şansDostlar tekrar herkesin emeğine sağlık bugünlük benden bu kadar . @Daimon reisim burası kazanç. kilit lütfen
BOs kalma değil @EşrefTEK80 adam uğraşmıyor herşeyle ona yardımcı olan hakkıyla Dm atarsa 12 kisiye şayet sorun Yok ama bna gelen Dm yok ödüller gönderildimi gönderilecek miEvet bizde boş kaldık
Dostum gönderildi dedi ya MarleyBOs kalma değil @EşrefTEK80 adam uğraşmıyor herşeyle ona yardımcı olan hakkıyla Dm atarsa 12 kisiye şayet sorun Yok ama bna gelen Dm yok ödüller gönderildimi gönderilecek mi
Oooo reisAynn oyle reis 🥰
Reis sen nerdesin hele de bakım 😊Oooo reis