- 65,496
- 31,009
- 113
Eniste burda 100 tane adama dokundun zamaninda elbet o iyilikler dönecekBiz hala 100 liralık sistem kupon deniyoruz bize giren çok hocam
keseene berektBende bunu getirdim ulann kazanmayan kalmasın lannn... 12 kişiye 500 . Bu efesi siz getirdiniz sizzz... Helal lan size dostlarEkli dosyayı görüntüle 902703
Bol şansBende bunu getirdim ulann kazanmayan kalmasın lannn... 12 kişiye 500 . Bu efesi siz getirdiniz sizzz... Helal lan size dostlarEkli dosyayı görüntüle 902703
Bişe etmez bunla 4 olsun beleş para aldığım görülmemiş zaten benim 🤣🤣Konuda 3 mesajın var elendin
Bi tane yabancı bana pasla Müslüman yapayım onu sevaptırÇinlilerle konuşacaz diye takip edemedik
Ekli dosyayı görüntüle 902707
Benim 73 var yeter miKonuda 3 mesajın var elendin
Kim dedi bugün kandil diye bugün kandil falan yok 25 Aralık kandil tribe soktun bizi deEniste burda 100 tane adama dokundun zamaninda elbet o iyilikler dönecek
tek tek saydım 99 mesajım var konuda buda 100 hakkım varmı reis dalya yapmışımKonuda 3 mesajın var elendin
Arkadaşı varsa sorayım şuan evlilik konusuyoruz daBi tane yabancı bana pasla Müslüman yapayım onu sevaptır
Ben sıkıntıdan yazıyorum kral sana verirler 🤣🤣Benim 73 var yeter mi
Hahaha eniste ya biliyorum oyle oldugunuda icimizden geldi nolmus ver şu eliniKim dedi bugün kandil diye bugün kandil falan yok 25 Aralık kandil tribe soktun bizi de
Son adım efsaneydi dost@EşrefTEK80 son adımı takip edemedik ama buradaydık kazancın bol olsun. ilk ödülümğz içinde kesene bereket
Kazamcın daim olsun. Siteleri koparanı severim.Kasa coştu 20k 68k oldu hepinizin yüreğine sağlık... Kaybeden kupona kahkaha atan zirtooo nerdesin la çıkar kumdan kafaniEkli dosyayı görüntüle 902706
Benim 300 falan vardır dostum olur mu 😅🙏🏻Konuda 3 mesajın var elendin