- 3,231
- 1,026
- 113
Bende pazara gidiyorumBen pazara gidiyorum @EşrefTEK80 dpstumm şükür oldu
Bende pazara gidiyorumBen pazara gidiyorum @EşrefTEK80 dpstumm şükür oldu
Totem guzellllSağa yattım yok sola yattım yokm bir baktım 3.per bitmiş 53 🤣🤣 aklım gitti
valla son 2 dkka 17 sayı lazımdı 17 sayı çıktı harbi ballısın @EşrefTEK80Sağa yattım yok sola yattım yokm bir baktım 3.per bitmiş 53 🤣🤣 aklım gitti
Biz Varsak gelir reisSağa yattım yok sola yattım yokm bir baktım 3.per bitmiş 53 🤣🤣 aklım gitti
Eline sağlık herkesinBende bunu getirdim ulann kazanmayan kalmasın lannn... 12 kişiye 500 . Bu efesi siz getirdiniz sizzz... Helal lan size dostlarEkli dosyayı görüntüle 902703
TebriklerBende bunu getirdim ulann kazanmayan kalmasın lannn... 12 kişiye 500 . Bu efesi siz getirdiniz sizzz... Helal lan size dostlarEkli dosyayı görüntüle 902703
Kesene bereketBende bunu getirdim ulann kazanmayan kalmasın lannn... 12 kişiye 500 . Bu efesi siz getirdiniz sizzz... Helal lan size dostlarEkli dosyayı görüntüle 902703
Tebrikler beBende bunu getirdim ulann kazanmayan kalmasın lannn... 12 kişiye 500 . Bu efesi siz getirdiniz sizzz... Helal lan size dostlarEkli dosyayı görüntüle 902703
Ne şansmış be nisanın rüya olduğunu öğrenmiş kadar sevinmen lazımSağa yattım yok sola yattım yokm bir baktım 3.per bitmiş 53 🤣🤣 aklım gitti
Nice kazançlara tebriklerSağa yattım yok sola yattım yokm bir baktım 3.per bitmiş 53 🤣🤣 aklım gitti
Yuhhh hortladı 😅😅😅😅Sağa yattım yok sola yattım yokm bir baktım 3.per bitmiş 53 🤣🤣 aklım gitti
Kesene bereketBende bunu getirdim ulann kazanmayan kalmasın lannn... 12 kişiye 500 . Bu efesi siz getirdiniz sizzz... Helal lan size dostlarEkli dosyayı görüntüle 902703
Tebrikler maşallahBende bunu getirdim ulann kazanmayan kalmasın lannn... 12 kişiye 500 . Bu efesi siz getirdiniz sizzz... Helal lan size dostlarEkli dosyayı görüntüle 902703
TebriklerBende bunu getirdim ulann kazanmayan kalmasın lannn... 12 kişiye 500 . Bu efesi siz getirdiniz sizzz... Helal lan size dostlarEkli dosyayı görüntüle 902703
İlk defa ödül Alcan eğer alırsak senden dostBende bunu getirdim ulann kazanmayan kalmasın lannn... 12 kişiye 500 . Bu efesi siz getirdiniz sizzz... Helal lan size dostlarEkli dosyayı görüntüle 902703
Eyvallah adminim sağolasın tşk ederimReis iyi forumlar.. 🧐