- 19,576
- 6,120
- 113
Artık harbi icerde sayılır
Yakışır kral,,Totem yapacaktim size 164.5 alt dedim ama gerek kalmadi toteme de 🤣🤣
son söz söylendşAdmin banladi yarın saat önce falan reis. Her yerde her sayfada aynı şeyi yapan kişi. Neyse bosver kanka konuyu bolup onu konusacak kadar değerli değil o
Haaa çaktım metoAdmin banladi yarın saat önce falan reis. Her yerde her sayfada aynı şeyi yapan kişi. Neyse bosver kanka konuyu bolup onu konusacak kadar değerli değil o
Tamam anladım neyse biz wonu cakalim kalan gerksiz bromAdmin banladi yarın saat önce falan reis. Her yerde her sayfada aynı şeyi yapan kişi. Neyse bosver kanka konuyu bolup onu konusacak kadar değerli değil o
Yav bosver o her zaman öyle. Hep antenle geziyor oAdmin banladi yarın saat önce falan reis. Her yerde her sayfada aynı şeyi yapan kişi. Neyse bosver kanka konuyu bolup onu konusacak kadar değerli değil o
Sağol dost iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsınVay reis nasılsın
Sall gitsin kral,,senin aksiyonunu bozmalarına izin vermeAdmin banladi yarın saat önce falan reis. Her yerde her sayfada aynı şeyi yapan kişi. Neyse bosver kanka konuyu bolup onu konusacak kadar değerli değil o