Totemin kendisini biziz dost aaa ayıp çok ayıp 😂Totem yapacaktim size 164.5 alt dedim ama gerek kalmadi toteme de 🤣🤣
Kim o kanka ?Az önce kaybeden kupona kahkaka atan bı tavus kuşu vardı nerde o gören var mı dostlar 🤣🤣 50 TL ye kupon yapıyor kaybediyor geliyor burda 20k lik kupona kahkaha atıyor 😎😎😎Ekli dosyayı görüntüle 902633
Bize inat yapıyor denyolarrrKaybettiniz zaten neyin molası bu salın artık
sen doğru yoldasın baremi düşür burda kem gözler var hahahahahaTotem yapacaktim size 164.5 alt dedim ama gerek kalmadi toteme de 🤣🤣
Hsshhdhdjd adamsin lan ahahahahaaTotem yapacaktim size 164.5 alt dedim ama gerek kalmadi toteme de 🤣🤣
Kim o ayıp edenAz önce kaybeden kupona kahkaka atan bı tavus kuşu vardı nerde o gören var mı dostlar 🤣🤣 50 TL ye kupon yapıyor kaybediyor geliyor burda 20k lik kupona kahkaha atıyor 😎😎😎Ekli dosyayı görüntüle 902633
Şov işleri güçleri bedofumMaç bitmiş süreye oynaması gereken Evsahibi 8-10 sn de hücum kullanıyor tuhaf
dur daha mola alacaklarHadi kasmayın bitirin maci
Admin banladi yarın saat önce falan reis. Her yerde her sayfada aynı şeyi yapan kişi. Neyse bosver kanka konuyu bolup onu konusacak kadar değerli değil oKim o kanka ?