- 12,905
- 6,106
- 113
3 iyi oldu 170
İnşallah bu rol başarılı olur da buradan bir ödül alırsınBizim de sabah sabah zar xor topladığımız 200 vardı dinamikte esir kaldı![]()
Valla ben kimsenin beni aradığını ya da isminin geçtiği bir mesaj görmedim gören varsa söylesin 🫡La kardeş bir saattir seni ariyiruz niye cevap vermiyorsun. Takip eden herkes aldı ödülü de. Kaç kişiye seni sorup ulaşmaya calisiyoruz
Yok 6. Oldum en baba alamadık bilet@Enişte sen bu stake in büyük turnuvasına katılabildin mi
Buraya atayım mi direk sana ulasmaya calistigim mesajları reis ?Valla ben kimsenin beni aradığını ya da isminin geçtiği bir mesaj görmedim gören varsa söylesin 🫡
Reis inan eşref reis sabahdan beri konu içinde seni sorup duruyodu istersen binonceki mesajlara bak ama 😊7 dost dediğin herhelde dışardan konuya nokta dahi yazmayanlardir neyse anlaşıldı 2 3 saat burda takip eden 7 kişi varsa sabahtan bu yana demek ki takip etmeyenlere gitmiş ödül çok güzel roll konusu valla helal olsun .
Tamam enişte bende suç konuya isim felan yazılmıyor ise neyse sıkıntı değil herkese bol şansAdamlar sana ulaşmaya çalıştı dm kapalı geziyon milleti suçlama şimdi sende suç Ekli dosyayı görüntüle 902573
Valla algoritma çok saçma olmasa oynardım ama son oynadığım 2 gün öyle saçmalıklar oldu ki sinirlerim daha fazla kaldıramadıYok 6. Oldum en baba alamadık bilet
İkisi de fena topçu inşallah talisca sakatlanmaz da böyle devam eder aqYav onu bırak bu talisca ile asensio ne top oynuyo arkadaş ya