- 3,306
- 1,488
- 113
105
Oynama eşref beni dinle bu sefer ama yazdıklarımı iyi oku lütfen 🤣Şu maç bitene kadar oynamiyorum en mantıklısı reis aynen
Genelde bir kupon yaptığınız zaman o kupon biraz iyi gidiyor ya arkasından tahrik olup başka kupon yaptın mı Hepsi gidiyor bekle bu kupon gelsin ondan sonra rahat rahat yaparsınŞu maç bitene kadar oynamiyorum en mantıklısı reis aynen
Muro baba başıma aynısı geldi 1 kupon kötü gidyir diye bir tane daha yaptım oda kötü gidiyor diye 1 tane daha 3 kupon yaptım kasa 0 oldu bir baktım 3 u de gelmiş AMK 🤣Genelde bir kupon yaptığınız zaman o kupon biraz iyi gidiyor ya arkasından tahrik olup başka kupon yaptın mı Hepsi gidiyor bekle bu kupon gelsin ondan sonra rahat rahat yaparsın
Genelde öyle oluyor vallahi bak iyi gittiği zaman mesela çok başıma geldi Sende de tersi olmuş tersi de oluyor işte böyleMuro baba başıma aynısı geldi 1 kupon kötü gidyir diye bir tane daha yaptım oda kötü gidiyor diye 1 tane daha 3 kupon yaptım kasa 0 oldu bir baktım 3 u de gelmiş AMK 🤣
İlk ve son defa oldu zaten sonra pox oldu 🤣Genelde öyle oluyor vallahi bak iyi gittiği zaman mesela çok başıma geldi Sende de tersi olmuş tersi de oluyor işte böyle