- 11,906
- 4,475
- 113
86
Nasıl son adım yeni işten çıktımSen Sabahtan beri neredesin son adımda geldin
Sende görünmüyorsun bayadırParası varsa foruma girmez parası yoksa aynı anda 5 roll takip eder klasik
Enişte adamdırSende görünmüyorsun bayadır
Bu gelirse son adım atacak beylerGelirse son adım atar 2-3 kişiye özel bi dagitim yaparız özel miktar 😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902544
Bende para yok oynayamıyorum roll zaten takip etmiyom. Kodlara bakmaya giriyom aradaSende görünmüyorsun bayadır
Eşrefi övün para ondaEnişte adamdır
Safları sıkıştıralım takibi bırakmayalım evden 😀Nasıl son adım yeni işten çıktım
Ee ne anlatıyon şimdi kral sen 😄 dün de ben takip ettim 2 3 adım son adımda gelen adama şans güldüSon adım Kral basmaya son adım son kupondu bu
Makara yapıyorum la sen de canım sıkılıyor ne yapayım ne yapayımEe ne anlatıyon şimdi kral sen 😄 dün de ben takip ettim 2 3 adım son adımda gelen adama şans güldü
Yanlız @Enişte Muro beyin mesajlari 57 k olmuş sana yaklaşıyor haberin olaSafları sıkıştıralım takibi bırakmayalım evden 😀
AhhajajajssMakara yapıyorsun lan sen de canım sıkılıyor ne yapayım ne yapayım
Bu mesaj kadar dışarıda da öyleyim hızlıyımYanlız @Enişte Muro beyin mesajlari 57 k olmuş sana yaklaşıyor haberin ola
Bizim öyle takıntımız yok ya geçsin ne olacakYanlız @Enişte Muro beyin mesajlari 57 k olmuş sana yaklaşıyor haberin ola
daha 30bini var enişte 100bin olur o 85 olana kadarYanlız @Enişte Muro beyin mesajlari 57 k olmuş sana yaklaşıyor haberin ola
Vallahi benim de umurumda değil ki enişte mesaj isterse 100k olsun bana neBizim öyle takıntımız yok ya geçsin ne olacak
Takıntıdan deil oda küçük enişte olur demek istedim 🤣🤣Bizim öyle takıntımız yok ya geçsin ne olacak