- 7,273
- 7,756
- 113
Hade bol şansGelirse son adım atar 2-3 kişiye özel bi dagitim yaparız özel miktar 😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902544
Hade bol şansGelirse son adım atar 2-3 kişiye özel bi dagitim yaparız özel miktar 😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902544
Bol şans EşrefGelirse son adım atar 2-3 kişiye özel bi dagitim yaparız özel miktar 😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902544
Enişte kalan 4k dan geri canlandik bee🤣🤣 hem niye ben size ayak uydurayim siz bu tarafa gelseniz olmaz mı abi .o taraf sıkıntılı galiba biraz 🤣🤣Ballı be adam kuruturuz ama onu da merak etme kanka
Gelemiyoruz işte 5-6 kupon yaptım hepsi yatmış nereye gelcenEnişte kalan 4k dan geri canlandik bee🤣🤣 hem niye ben size ayak uydurayim siz bu tarafa gelseniz olmaz mı abi .o taraf sıkıntılı galiba biraz 🤣🤣
Bol şanslarGelirse son adım atar 2-3 kişiye özel bi dagitim yaparız özel miktar 😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902544
Esrefin rolüne benim nefesim yetmez ben artık orta yaşlıyım Hakan gibi genç değilizBallı be adam kuruturuz ama onu da merak etme kanka
Hakan bıraktı bu işleri heralde biri ona bırak bu işleri dediyseEsrefin rolüne benim nefesim yetmez ben artık orta yaşlıyım Hakan gibi genç değiliz
Yanlis74 oldu
Dün buralardaydı enişteHakan bıraktı bu işleri heralde biri ona bırak bu işleri dediyse
Burdayım haberin olsunGelirse son adım atar 2-3 kişiye özel bi dagitim yaparız özel miktar 😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902544
Para var o zaman kumar döndürüyorDün buralardaydı enişte
AhahahajaEnişte kalan 4k dan geri canlandik bee🤣🤣 hem niye ben size ayak uydurayim siz bu tarafa gelseniz olmaz mı abi .o taraf sıkıntılı galiba biraz 🤣🤣
Muro baba sen git uyuSpaal@ yaşlandın mı ne ya uykum geldi 😀
Eskiden hakan isminde olanlar zengin olurdu kanka şimdi devir degismisHakan bıraktı bu işleri heralde biri ona bırak bu işleri dediyse