- 34,836
- 25,611
- 113
Tebrikler dost şansın varmis iki tane mucize üçlük attılar aq
4.5 üst girmiştim Bir türlü atmadı ya Bu nasıl iştir Anlamadım yaÜzme beni
Kime versek pox oluyor4.5 üst girmiştim Bir türlü atmadı ya Bu nasıl iştir Anlamadım ya
Currysiz hicbisey yapamaz goldenCurry geldi ya takım son maçlarda coştu amk
Curry un MK 11 fark dedik sictilarCurry geldi ya takım son maçlarda coştu amk
Ama altcı takım olmuş goldenCurrysiz hicbisey yapamaz golden
Sende ölüden got istiyorsun valla yeter yauw 🤣Curry un MK 11 fark dedik sictilar
Tebrikler Kral allah kalbine göre versinGece 12 de yatırdığımız miktara geri geldik çok şükür 1.8k da kâr. Ufak tefek birşeyler alalim kazanç olarak dagitima geçeriz dostlar. Ekli dosyayı görüntüle 902543
Bol şansGece 12 de yatırdığımız miktara geri geldik çok şükür 1.8k da kâr. Ufak tefek birşeyler alalim kazanç olarak dagitima geçeriz dostlar. Ekli dosyayı görüntüle 902543
Ballı be adam kuruturuz ama onu da merak etme kankaTebrikler dost şansın varmis iki tane mucize üçlük attılar aq
Tev le le bu roll bitmez 🤣🤣Gece 12 de yatırdığımız miktara geri geldik çok şükür 1.8k da kâr. Ufak tefek birşeyler alalim kazanç olarak dagitima geçeriz dostlar. Ekli dosyayı görüntüle 902543
H.g enişteBallı be adam kuruturuz ama onu da merak etme kanka
Silde ismini öğrenince sonra isminle soyisminle hitap edip ufak çocuk gibi bak ben biliyorum seni diye aklınca korkutmaya çalışan ibneler var ss almasınGece 12 de yatırdığımız miktara geri geldik çok şükür 1.8k da kâr. Ufak tefek birşeyler alalim kazanç olarak dagitima geçeriz dostlar. Ekli dosyayı görüntüle 902543
Hadi bakalım rastgeleGelirse son adım atar 2-3 kişiye özel bi dagitim yaparız özel miktar 😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902544