Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,850
25,622
113
Gardaş seni başkan uyarmadi mi bu adamib konusuna girme bir daha diye. Niye ısrarla huzursuzluk yapıyorsun. Kardeşim seni istemiyorum konum da dedikçe sen daha da gelip yorum yapıyor mesaj yazıyorsun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kardeşim iki kez bildirmek durumund kaldım. Biraz sonra başkana da yazacam. Yeter artık istemiyoruz konuda seni @Shellac @Başkan @Daimon
Ulan eşref kanım kaynadi sana

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,278
5,456
113
Paran var dıye cıddıye alıyolar senı merak etme koç
Ben çok parasiz gezdim Cook.. ama dost ve arkadaşlarım hep vardı. Sen bagimlilik yapmışsın forumda başka bir yerde gerçek yaşantıda hayat yok sanıyorsun. İnsanlara salça olmaktan ne zevk alınır onuda bilmem ama çok tuhafsin. Kumar bağımlılığı dışında psikolojik bir sorunun da olduğunu düşünüyorum ya destek al yada kendin iyileşmeye çalış. İnsanlarin arasına karis onlar gibi ol. Bak hakaret küfür etmeden derdini anlatabiliyorum. Sana senin gibi davranmıyor kazanmaya calisiyorum seni de. Sende gayret et

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,273
7,756
113
Kral kimseden maç alma bu arkadaş için demiyorum ha ortaya konuşuyorum kendi şansına oyuna devamlı
Ben şu ana kadar kimseye bir maç bile vermedim baktım gidişat iyi değil burgos ana lige bu sene çıktı iyi sayı atıyor manresayi demeye bile gerek yok zaten içimden geçti ve maçta geldi Muro baba

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,169
31,477
113
Ben çok parasiz gezdim Cook.. ama dost ve arkadaşlarım hep vardı. Sen bagimlilik yapmışsın forumda başka bir yerde gerçek yaşantıda hayat yok sanıyorsun. İnsanlara salça olmaktan ne zevk alınır onuda bilmem ama çok tuhafsin. Kumar bağımlılığı dışında psikolojik bir sorunun da olduğunu düşünüyorum ya destek al yada kendin iyileşmeye çalış. İnsanlarin arasına karis onlar gibi ol. Bak hakaret küfür etmeden derdini anlatabiliyorum. Sana senin gibi davranmıyor kazanmaya calisiyorum seni de. Sende gayret et
Ben kufur kotu soz solemedım sana adam gıbı mesaj attım konuna ego yapmıssın bellıkı unutma burası sosyal medya kımın ne oldugunu bılemezeın sosyal hayatını cevresını hayal gucunu zorlama dusersen tekme vururlar unutma bu lafımı

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,273
7,756
113
Yaw Allah için @EşrefTEK80 @Metings1905 tartışmayın beyler bosverin kalp kırmayın neye gerek var eskiyi takmayın ileriye bakın 3 günlük dünya burda yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...