Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
57,515
27,751
113
Sana birşey diyeyim mi reis🤣🤣 seni ariyordum burda senin yüzünden yattık gördün mü diye 🤣🤣 yatan son kupondaki maçı senin verdigin maç diye oynadım ben 🤣🤣
Kral kimseden maç alma bu arkadaş için demiyorum ha ortaya konuşuyorum kendi şansına oyuna devamlı

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,273
7,756
113
Sana birşey diyeyim mi reis🤣🤣 seni ariyordum burda senin yüzünden yattık gördün mü diye 🤣🤣 yatan son kupondaki maçı senin verdigin maç diye oynadım ben 🤣🤣
O maçı ben vermedim maalesef sayfa sayfa ararım ben burgos dedim 196 sayı istiyordu maç uzadı geldi sen kalktın gittin bourga oynadın

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,286
5,516
113
@EşrefTEK80 bıtmıs kupon at tatlı olıyo
Gardaş seni başkan uyarmadi mi bu adamib konusuna girme bir daha diye. Niye ısrarla huzursuzluk yapıyorsun. Kardeşim seni istemiyorum konum da dedikçe sen daha da gelip yorum yapıyor mesaj yazıyorsun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kardeşim iki kez bildirmek durumund kaldım. Biraz sonra başkana da yazacam. Yeter artık istemiyoruz konuda seni @Shellac @Başkan @Daimon

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,286
5,516
113
O maçı ben vermedim maalesef sayfa sayfa ararım ben burgos dedim 196 sayı istiyordu maç uzadı geldi sen kalktın gittin bourga oynadın
Yanlış anlama ha seni suçlamıyorum. Yanlışlık olduğunu söylüyorum. Uykuluydum birazda işte yanlış maçı aldım isim benzerliginden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...