Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Bıkmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,225
12,418
113
Düşman bunlar para da attım bu ayyaşa bi kere 500 attı ben ona 700 attım bir kere de maç ver dedi verdik kupon tuttu dm at der 3 gün yazmaz bir daha böyle bi parlak bu içtiği zaman gotu başlar kaşınmaya
Onunda iyiliği dokundu sana da bana da ancak boş muhabbet yapması saçma . Burda herkes farklı karakterde adam gibi adamıda var , kahpe olanı da. Üstü kapalı laf sokmak yakışmaz . Burda az çok herkes birbirini tanıyor

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,814
94,922
113
Onunda iyiliği dokundu sana da bana da ancak boş muhabbet yapması saçma . Burda herkes farklı karakterde adam gibi adamıda var , kahpe olanı da. Üstü kapalı laf sokmak yakışmaz . Burda az çok herkes birbirini tanıyor
Boş muhabbet değil be kardeşim adama dokunuyor alkol içince ne dediğini bilmiyor içmiyorsa normal cevap veriyorum içince gelsin onun hakkından gelirim ben

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,814
94,922
113
Her konuda aynı bu. İçip içip konulara geliyor. Bu kaç oldu. Kaçıncı şikayet edişimiz. Hala bir şey yapılmayacaksa küfürü de tamamen serbest edin @Shellac
30 gün ban attı ona başkan bir kere yine akıllanmadı demek ki süresiz istiyor beğenmedi bu kullanıcı adını ayyaşınteki diye açar gelir bi hesap

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,237
26,193
113
@Başkan reisim bu sarhoş arkadaş ne zaman komple banlanacak. Sinirimize hakim olamayip küfür edip karşılık versek bizde ban yiyeceğiz . Etik ve ahlak dışı davranan bu adamin aramızda olması normal degil
Sözde defalarca uyarıldı bu arkadaş @Başkan
Her seferinde konularda iftira ve yalan yanlış şeylerle milleti bezdiriyor Bu cutamatiac

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...