- 11,207
- 5,395
- 113
Plan yok bam bam bamPlanlama nasıl şimdi @EşrefTEK80
Plan yok bam bam bamPlanlama nasıl şimdi @EşrefTEK80
Valla işler yarım kaldı hep ahahValla böyle giderse ben işi akşama kadar bitiremicem @EşrefTEK80
Anlayan anladı kral)))Ben o cümleyi yazınca olmuyor 🤣🤣 şimdi kupon atacam siz anlayın işte 🤣🤣gelirseee..
😅😅😅Ben o cümleyi yazınca olmuyor 🤣🤣 şimdi kupon atacam siz anlayın işte 🤣🤣gelirseee..
Helal olsun Hamzakaptık biz gönder
Bu sefer beni gör ya reis saat 08 den beri sendeyizBen o cümleyi yazınca olmuyor 🤣🤣 şimdi kupon atacam siz anlayın işte 🤣🤣gelirseee..
İnşallah Gelir sen yazma o cümleyi biz anladık bu takipte wonn diyelim aynı maçları bende oynuyum abi bizde kazanak ne var yanıBen o cümleyi yazınca olmuyor 🤣🤣 şimdi kupon atacam siz anlayın işte 🤣🤣gelirseee..
Aynen aynen şşştt totemBen o cümleyi yazınca olmuyor 🤣🤣 şimdi kupon atacam siz anlayın işte 🤣🤣gelirseee..
sağol @sinansrml63Helal olsun Hamza
Dost son adımı tamamlayalım ilk biBu sefer beni gör ya reis saat 08 den beri sendeyiz
Yeminle normalde 1 de bitirir eve gelirdim diyordum. Daha isin %30 u bittiValla işler yarım kaldı hep ahah
Şunu getirelim sonra evlere gideriz ustaYeminle normalde 1 de bitirir eve gelirdim diyordum. Daha isin %30 u bitti