- 19,419
- 8,949
- 113
kafayı yemiş milletAynen öyle düzgünce takip zor değil
kafayı yemiş milletAynen öyle düzgünce takip zor değil
He la rol açan adamlara girip bol şans filan yazıyor dedim helal olsunnhrrkes yapmazGönlü zengin evet,,o yüzden kazanması çoookkk YAKIŞIYOR,,
Sıra gelse alacaksinda gelmiyor demekkiEşref üye olduğundan beri hiç almadık bedof usta
Bu arada boyun devrilsin
Gelsin vallahiGeliyor kupon
Tek yiyen tek ölür, hiç ödül almadım ama ondan çok kez ödül alanlar vardır elbet sadece dünden bugüne 26 kişi çok iyi 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Gönlü zengin evet,,o yüzden kazanması çoookkk YAKIŞIYOR,,
Geldin ha kral helal olsun emeğine yüreğine sağlık inşallah senin desteğine rol hedefe ulasacakBol sans insallah gelsin gençler kazansin herkes kazansin kral @bedof34
@EşrefTEK80 +1 dost
kurbanınız olayım etiketten vazgeçin uyuşturucudur o bağımlılık yapar
İllaki sıra gelir dost,,kazandıkça güzelliğini yapar @EşrefTEK80Tek yiyen tek ölür, hiç ödül almadım ama ondan çok kez ödül alanlar vardır elbet sadece dünden bugüne 26 kişi çok iyi 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Amin amin gelecek endise etmeyinGeldin ha kral helal olsun emeğine yüreğine sağlık inşallah senin desteğine rol hedefe ulasacak
300 . mesaj ☘☘☘kurbanınız olayım etiketten vazgeçin uyuşturucudur o bağımlılık yapar
Gönlü var olsun dostum sıkıntı yok 🙏🏻İllaki sıra gelir dost,,kazandıkça güzelliğini yapar @EşrefTEK80