- 1,499
- 6,892
- 113
Sadece bu konuda 24 saatte 26 dosta ulastik. Toplam 15k dağıttık. İllaki ödül alamayanlar var elimden geldiğince ulaşmaya çalışıyorum umarım herkes kazanır bol şans dostlarım geliyor birazdan yeni savaş kuponumuz
BravoBu ekip ruh ile kaybetme ihtimalimiz yok
Kral bilir işini,,,Bir adım daha atarız demişti ama yanlış hatırlıyor olabilirim dostum
İyi gecelerGelirse bi tane daha alırız demişti son adım gelir üç dakikaya
Kesene bereket dostSadece bu konuda 24 saatte 26 dosta ulastik. Toplam 15k dağıttık. İllaki ödül alamayanlar var elimden geldiğince ulaşmaya çalışıyorum umarım herkes kazanır bol şans dostlarım geliyor birazdan yeni savaş kuponumuz
Aynı şekilde kardesimRole takıldık kahvaltı etmedim dahaa şükür geldi. Kupon emeklerimizi boşa çıkarmadı çok şükür
bol şanslar yoldaşSadece bu konuda 24 saatte 26 dosta ulastik. Toplam 15k dağıttık. İllaki ödül alamayanlar var elimden geldiğince ulaşmaya çalışıyorum umarım herkes kazanır bol şans dostlarım geliyor birazdan yeni savaş kuponumuz
Sendeyiz dostum ☘🙏🏻 gönlünce olsun 26 dost maşallah diyorum 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Sadece bu konuda 24 saatte 26 dosta ulastik. Toplam 15k dağıttık. İllaki ödül alamayanlar var elimden geldiğince ulaşmaya çalışıyorum umarım herkes kazanır bol şans dostlarım geliyor birazdan yeni savaş kuponumuz
Bol şansSadece bu konuda 24 saatte 26 dosta ulastik. Toplam 15k dağıttık. İllaki ödül alamayanlar var elimden geldiğince ulaşmaya çalışıyorum umarım herkes kazanır bol şans dostlarım geliyor birazdan yeni savaş kuponumuz
Saolasın dost valla helalSadece bu konuda 24 saatte 26 dosta ulastik. Toplam 15k dağıttık. İllaki ödül alamayanlar var elimden geldiğince ulaşmaya çalışıyorum umarım herkes kazanır bol şans dostlarım geliyor birazdan yeni savaş kuponumuz
Savaşalım dostSadece bu konuda 24 saatte 26 dosta ulastik. Toplam 15k dağıttık. İllaki ödül alamayanlar var elimden geldiğince ulaşmaya çalışıyorum umarım herkes kazanır bol şans dostlarım geliyor birazdan yeni savaş kuponumuz
Yes sirrrrrrŞimdi atacagim kupon gelirse 6 kişiye daha ödül 😎😎😎
✅️Yok DinamikPay yapıyor